Op 29 juni a.s. is het zover, de dag van hét zomer-event van Connekt, de Connekt Zomerfair! Deze eerste editie staat in het teken van een ‘kijkje achter de schermen bij Connekt’.

Datum 29 juni 2023
Tijd 14:00 uur
Locatie Connekt - Ezelsveldlaan 59 - Delft
Voor wie Connekt-leden

Er is ruimte voor netwerken, interactie, het stellen van vragen etc. Onze parkeerplaats wordt na de fair omgetoverd tot een klein Connekt-festival. Vanaf 17:30 uur genieten we samen met jou van verschillende foodtrucks met heerlijk eten, sfeervolle muziek en verfrissende drankjes. Netwerken, elkaar ontmoeten en elkaar leren kennen staat hierbij centraal. 

Programma
● 14:00 uur:       Ontvangst (met glaasje)
● 14:30 uur:       Plenaire sessie I – De Hofnar
● 15:00 uur:       Pauze
● 15:30 uur:       Plenaire sessie II – Ruud Koornstra
● 16:00 uur:       Pauze
● 16:15 uur:        Zomerfair
● 17:30 uur:       Diner
● 20:00 uur:      Einde

Adres en bereikbaarheid
We organiseren de Connekt Zomerfair op ons eigen terrein: Ezelsveldlaan 59 in Delft. Ons adres ligt op 15 minuten loopafstand van Station Delft. Je kunt ook vanaf het station de bus nemen en uitstappen bij de halte Zuidpoort (5 minuten loopafstand van Connekt). Kijk op de website 9292.nl voor de actuele reisinformatie. Met de auto volg je vanaf de snelweg A4 of A13 de borden richting Centrum om bij de Zuidpoortgarage te komen.

Inschrijven Connekt Zomerfair
Het belooft een gezellige, interactieve fair te worden waar we je samen meenemen in wie we zijn en wat we doen! Schrijf je in via bovenstaande button.