In de zomer van vorig jaar organiseerden TNO en de Topsector Logistiek een inspirerende ‘Datadeel Ochtend’. Het Center of Excellence for Data Spaces and Cloud en Connekt willen graag de kans aangrijpen om dit initiatief verder te zetten. 

Datum 25 oktober 2023
Tijd 13:30 uur
Locatie Connekt, Delft

De dynamische wereld van federatieve datadeelsystemen zet gestaag stappen vooruit, zowel binnen onze landsgrenzen als op Europees niveau. Met de toenemende betrokkenheid van de Europese Commissie en de toekenning van groeifondsvoorstellen zoals DIL, DMI en DITM in Nederland, is het momentum overduidelijk. 

Om ervoor te zorgen dat we samen effectief vooruitgaan, moeten we een duidelijk begrip hebben van onze overeenkomsten en verschillen. Het is ook belangrijk om te bepalen hoe we ons als collectief kunnen verhouden tot de Europese ontwikkelingen. Welke aanpak is het meest effectief om deze ontwikkelingen te beïnvloeden? Hoe staan we tegenover de huidige datadeel initiatieven? 

Naast deze punten, willen we je ook uitnodigen om dieper in te gaan op het thema identity management. Met een speciale keynote zullen we belangrijke onderwerpen als Identity management, eIDAS en digitale wallets verkennen. Deze onderwerpen worden steeds relevanter en hun invloed op datadelen kan niet worden genegeerd. 

Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan onze ‘Datadeel Middag’ op woensdag 25 oktober, waarbij we met een selecte groep professionals in gesprek gaan. De bijeenkomst vindt plaats bij Connekt in Delft en start om 14.00 uur. We sluiten de dag om 17.00 uur af met een gezellige borrel om te netwerken en verder te discussiëren. 

Wil je je aanmelden voor deze kennissessie? Meld je dan aan via bovenstaande button!