Datum 1 juni 2021

De ontwikkelingen van Urban Air Mobility gaan enorm snel. Wat voor impact zullen deze ontwikkelingen hebben op onze infrastructuur? In grotere wereldsteden zien we dat daken worden opgekocht om vertiports te kunnen realiseren, vooruitlopend op het moment dat we daadwerkelijk met drones kunnen gaan vliegen. Voor een drone die een persoon kan vervoeren, is een accucapaciteit nodig van meer dan zes Tesla’s. Wat voor impact gaat dit bijvoorbeeld hebben op ons elektriciteitsnetwerk?

Tijdens het Connekt Drone Community Event gaan we in gesprek met verschillende experts op het gebied van de infrastructuur en ruimtelijke impact van Urban Air Mobility. Welke kansen zijn er en welke uitdagingen? Wat hebben deze ontwikkelingen voor impact op de inrichting van de stad en de infrastructuur en hoe kunnen gemeentes en andere overheden hier het beste mee omgaan?

Graag nodigen wij jou uit om deel te nemen. Wij beloven dat het een inspirerende bijeenkomst wordt. Vul hieronder het formulier in en je ontvangt binnen twee werkdagen de agenda-uitnodiging.

Datum: 1 juni 2021
Tijd: 14.00 -15.30 uur
Locatie: online
Exclusief voor leden: ja