Datum 22 oktober 2019

Connekt organiseert een Studiereis naar Singapore. Tijdens deze studiereis wordt onder andere bezoek gebracht aan het ITS World Congress 2019 in Singapore, dat plaatsvindt van maandag 21 oktober tot vrijdag 25 oktober.

Op dinsdagavond 22 oktober organiseert Connekt het Dutch Dinner voor de naar Singapore afgereisde Connekt-leden. Het Dutch Dinner wordt gesponsord door Intertraffic. De leden van Connekt zijn van harte uitgenodigd om het Dutch Dinner bij te wonen om zo in een informele setting nader kennis met elkaar te maken, inzichten van het congres en de reis met elkaar te delen en te genieten van de plaatselijke keuken. Exacte locatie volgt. Via het onderstaand formulier kunt u zich hiervoor aanmelden.

 

Intertraffic is trotse sponsor van het Dutch Dinner in Singapore

Met 900 exposanten en bezoekers uit meer dan 130 landen is Intertraffic de mondiaal toonaangevende vakbeurs voor de verkeers- en mobiliteitsbranche. Uniek, veelzijdig en innovatief. Zowel op de beursvloer als in het kennisprogramma staan de verkeersuitdagingen van vandaag en morgen centraal. Intertraffic vindt plaats van 21 tot 24 April 2020 in de RAI in Amsterdam.

Dutch Dinner | Singapore 1