Datum 2 december 2020
Einddatum 29 december 2020

Het vele online werken heeft tot gevolg dat er minder spontane ontmoetingen zijn. Ben jij in het verleden geïnspireerd geraakt door een spontane ontmoeting bij Connekt? Door een gesprek met iemand waarvan je in eerste instantie op organisatieniveau niet had gedacht dat er een link zou zijn? En vind jij het ook zo jammer dat door de coronacrisis netwerkborrels en onverwachte ontmoetingen niet meer mogelijk zijn? Doe dan mee met Connekt First Dates. Vertel ons waar je naar op zoek bent, en wij regelen voor jou de perfecte match.

Jullie ontmoeten elkaar in de vertrouwde (online) omgeving van Connekt. In het ‘Connekt First Dates restaurant’ worden jullie welkom geheten, waarna jij en je match samen het gesprek aangaan. Wie is jouw match, wat kunnen jullie van elkaar leren en hoe kunnen jullie elkaar inspireren? Connekt First Dates Christmas EditionNa 25 minuten verwachten we dan het antwoord op dé prangende vraag: Willen jullie elkaar nog een keer ontmoeten?

In juli hadden we de eerste succesvolle reeks, met 26 aanmeldingen en 13 matches. In december zijn we terug met de Connekt First Dates Christmas Edition. Het Connekt First Dates restaurant is geopend op 2, 9, 16 en 23 december. Durf jij het aan? Schrijf je dan nu in voor Connekt First Dates via onderstaand formulier.