Datum 4 juni 2019
Einddatum 5 juni 2019

Van 4 tot 6 juni 2019, in dezelfde week als het ITS European Congress, vindt de Global Entrepeneurship Summit (GES) plaats in Nederland. Connekt is ook bij de organisatie van dit congres betrokken, en bewaakt dat beide congressen elkaar aanvullen. De GES richt zich op innovatieve ondernemers die werken aan mondiale uitdagingen en de stap naar het buitenland willen maken of daarin willen groeien. Dat het Europese ITS Congres precies gelijktijdig in Nederland plaatsvindt is een kans om slimme mobiliteit nog meer onder de aandacht te brengen.

Het is de eerste keer dat het internationale evenement naar Europa komt. Doel van de GES is om ondernemers en landen een platform te bieden om elkaar te ontmoeten om oplossingen te vinden voor de wereldwijde uitdagingen die er zijn en om lange termijn relaties op te bouwen.

Connectivity
Een van de thema’s van de GES in 2019 is connectivity. De Nederlandse overheid is co-host van dit event en heeft Connekt als sectorlead connectivity aangesteld. Connekt spart hier rechtstreeks over met onze Amerikaanse counterpart (US state department). De volgende onderwerpen zijn naar voren geschoven waarin we ook rollen voor Connektleden zien:

  • Resilient. Cities. Connected.
  • Next Generation of Logistics: Moving Beyond Imagination
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mieke Masselink.