Een handelsmissie biedt de mogelijkheid om je netwerk te verbreden en te verdiepen met nieuwe (zaken)partners en marktkansen te ontdekken.

Datum 18 oktober 2022
Einddatum 19 oktober 2022
Locatie Londen, Verenigd Koninkrijk
Voor wie Nederlands mkb'ers, start-ups, scale-ups en kennisinstellingen

Wil je in contact komen met Britse of Nederlandse organisaties die werken aan slimme en duurzame mobiliteit ​​en je kennis en expertise op dit gebied aanscherpen? Neem dan deel aan de Handelsmissie Kunstmatige Intelligentie en Slimme en Duurzame Mobiliteit op 18 en 19 oktober in Londen, Verenigd Koninkrijk.   

De handelsmissie wordt begeleid door Liesje Schreinemacher, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, en Vivianne Heijnen, de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat. De missie richt zich op twee afzonderlijke programma’s: Kunstmatige Intelligentie en Slimme en Duurzame Mobiliteit.

Connekt organiseert het inhoudelijke programma van het onderdeel slimme en duurzame mobiliteit, waarbij de focus ligt op: 

  • Actieve mobiliteit
  • Digitale toepassingen (zoals MaaS en verkeersmanagement) 
  • Elektrisch vervoer en laadinfrastructuur
  • First & last mile oplossingen voor stadslogistiek
  • Micromobiliteit en deelmobiliteit

Wil je netwerken, marktkansen ontdekken en in contact komen met potentiële zakenpartners en/of opdrachtgevers? Doe dan mee op 18 en 19 oktober 2022 en schrijf je in bij RVO via deze link. Hier vind je ook meer informatie over de handelsmissie.

Heb je vragen over het inhoudelijke programma of wil je graag wat presenteren tijdens deze missie, neem dan contact op met Merel Zuiderduin.  
 
Voor informatie over deelname en eventuele andere vragen over de missie, neem dan contact op met Alexander van der Kaa of Margriet Veenstra van RVO.

We hopen je op 18 oktober in Londen te ontmoeten. Tot dan!