Van 5 tot en met 8 april organiseert Connekt met 17 leden het Dutch EU Pavilion in hal 9.

We willen u ook uitnodigen voor de opening van de Intertraffic Amsterdam 2016, die op dinsdag 5 april van 09.15 tot 11.00 uur plaats vindt in de RAI. Ids Boersma, Managing Director RAI Exhibitions, zal de bezoekers welkom heten. Jan Hendrik Dronkers, Directeur Generaal Rijkswaterstaat, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, zal de officiële opening verrichten. Daarna staat onder andere het volgende op het programma:

  • een keynote door Maarten Sierhuis, Directeur Nissan Research Center
  • de overhandiging van de AMREF cheque aan Sylvia Castelijn door Richard Butter, Manager Intertraffic Worldwide Events
  • de Intertraffic Innovation Award Ceremonie onder leiding van Peter van der Knaap, managing director SWOV en juryvoorzitter van de Innovation Award
  • een paneldiscussie over de impact van de snelle ontwikkelingen met betrekking tot connected cars onder leiding van Carlo van de Weijer, Director Smart Mobility TU Eindhoven

U kunt zich via deze link aanmelden voor de officiële opening van de Intertraffic Amsterdam 2016.

Ook nodigen wij u tijdens de Intertraffic van harte uit om een bezoek te brengen aan het Dutch EU Pavilion (standnummer 09308 in hal 9) waar Connekt-leden hun innovaties op het gebied van smart mobility presenteren.

Tot slot mag u niet ontbreken op de borrel die wij op donderdag 7 april van 16.00 tot 17.30 uur organiseren op het Dutch EU Pavilion.