De RAI in Amsterdam huisvest van 20 tot en met 23 maart de Intertraffic Amsterdam 2018. Dit is de grootste beurs voor de verkeers- en mobiliteitsindustrie met 30.000 bezoekers uit ruim 130 landen. Op deze beurs zijn fabrikanten, importeurs en vertegenwoordigers van oplossingen uit de verkeers-, mobiliteits en automotive industrie te vinden.

Connekt is uiteraard ook aanwezig op de Intertraffic met een groot Dutch Pavilion in hal 8: het Smart Mobility Center. Samen met 13 Connektleden geven we invulling aan dit Nederlandse netwerkplein, waar u alles kunt vinden over:

  • de bereikbaarheid van steden;
  • CO2 monitoring;
  • autonome voertuigen en supervisie systemen;
  • het digitale huishouden van een auto;
  • de experimenteerwet in Nederland;
  • intelligente verkeersregelinstallaties (iVRI) en iCentrale;
  • Netwerkmanagementsystemen (NMS);
  • Serious Gaming.

Dit jaar heeft de Smart Mobility Embassy een fysiek ontmoetingspunt waar de internationale bezoeker wegwijs wordt gemaakt in de Nederlandse markt van Smart Mobility en ITS. Hier worden enkele delegaties opgevangen vanuit Canada; Israel, Estland en Belgie. Samen met de Connektleden op het Dutch Pavilion is dit een uitgelezen moment om de Nederlandse kennis en expertise op het gebied van mobiliteit te promoten.

De Taskforce MaaS (Mobility as a Service) is ook aanwezig op het Dutch Pavilion en wordt vertegenwoordigd door de partijen InTraffic en Whim, de app van MaaS Global uit Finland. Zij kunnen u alles vertellen over de ontwikkelingen van vervoer als dienst en de visie van de Taskforce MaaS hierop. De Europese MaaS Alliance is aanwezig op de stand van ERTICO direct naast het Dutch Pavilion. ERTICO ondersteunt op internationale schaal de boodschap van de Taskforce MaaS.

Daarnaast staat ERTICO nog met een andere reden naast het Dutch Pavilion namelijk, het ITS European Congress 2019 in Eindhoven/Helmond. Op het Dutch Pavilion kunt u terecht met alle vragen rondom het aanstaande congres. Hier wordt u bijgepraat over de boodschap ‘Fulfilling ITS promises’ en kunt u uw demonstraties en standruimte alvast bespreken.

Dinsdagochtend opent de Intertraffic haar evenement met verschillende sprekers waaronder ZKH Prins Constantijn van Oranje en de minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen. Daaropvolgend zal Jacob Bangsgaard van ERTICO samen met Nico Anten het ITS European Congress 2019 aankondigen in Hal 8.

Gedurende de week zijn er verschillende kennissessies in de theaters in Hal 8 van onder andere CGI, Taskforce MaaS, RDW, 2getthere, Sweco, TNO en DAT.Mobility. Op uitnodiging van Connekt is het ‘Network of National ITS Associations’ ook aanwezig op de beurs en geven ITS&S Czech & Slovak, ITS Hamburg, ITS Austria en ITS Hellas een presentatie over ontwikkelingen van Smart Mobility in deze landen.

Voor Connekt Affiliates organiseert Connekt een exclusieve tour langs Connektleden, Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Mieke Masselink.

Kortom; het is een vol programma met een grote hoeveelheid expertise en nieuwe technieken, kennissessies in de theaters in hal 8 en live demonstraties.

Het belooft een mooie beurs te worden met veel interesse vanuit het buitenland voor Nederlandse technieken en expertise die te vinden is op het Dutch Pavilion, stand 08.418!

Registreer nog snel en kom langs op het Dutch Pavilion in Hal 8. We zien u ook graag tijdens de netwerkborrel op dinsdag vanaf 16:30 uur.
Blijf op de hoogte en volg #SmartTogether via Twitter!