Datum 17 september 2018
Einddatum 21 september 2018

Van 17-21 september 2018 vindt in Kopenhagen de 25e editie van het ITS World Congress plaats. De grootste ITS vakbeurs waar ruim 10.000 gelijkgestemde enthousiastelingen en toonaangevende experts op het gebied van ITS uit meer dan 100 landen elkaar ontmoeten. Op de beursvloer staan meer dan 400 bedrijven en organisaties vanuit de hele wereld.

Connekt is uiteraard ook aanwezig met een Dutch Pavilion van 80m2. Samen met Connektleden willen we graag invulling geven aan dit netwerkplein. Gedurende het congres ontvangt de Smart Mobility Embassy hier ook verschillende delegaties uit het buitenland. Dit paviljoen is tevens het informatiepunt voor het aanstaande  ITS European Congress 2019 in Nederland, wat Connekt samen met de gemeenten Eindhoven en Helmond, provincie Noord-Brabant en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat organiseert. Een mooie kans om een voorproefje te geven van mogelijkheden en oplossingen die Nederland te bieden heeft.

Afhankelijk van het aantal deelnemende partners, kunnen Connektleden al voor €9.000,- standpartner worden. Dit bedrag is inclusief standhuur, standontwerp, standbouw, transport van informatiemateriaal naar Kopenhagen, opslag van materialen, logovermelding in de stand, catering op de stand, organisatie van netwerkborrels, huur van audiovisuele middelen, internet en organisatiekosten.

U kunt uw interesse in deelname aan het Dutch Pavilion op het ITS World Congress kenbaar maken door contact op te nemen met Tom van Dam.

Op 7 en 8 maart bracht Connekt samen met het International Program Committee een bezoek aan het congrescentrum waar het Dutch Pavilion straks zal worden neergezet. Bekijk hieronder de video van onder andere dat bezoek:

ITS World Congress 2018 in Kopenhagen


Om een impressie te geven van eerdere Dutch Pavilions van Connekt: