Datum 11 september 2018

Bent u bezig of geïnteresseerd in de ontwikkelingen rondom zelfrijdende voertuigen? Noteer dan alvast 11 september in uw agenda! Op deze dag staat een vol programma gepland in het kader van de Kennisagenda Automatisch Rijden.

Kennisagenda Automatisch Rijden | 11 september 2018 Kennisagenda Automatisch Rijden | 11 september 2018 2 Kennisagenda Automatisch Rijden | 11 september 2018 1
Ook dit jaar zijn een tiental Nederlandse experts afgereisd naar het AUVSI Symposium. Op 11 september zullen de delegatieleden een terugkoppeling van dit AUVSI symposium geven. RDW is bezig met een rijbewijs voor zelfrijdende auto’s. Een concreet stappenplan voor het zogenoemde ‘Software Driving License Project’ ligt klaar om getest te worden. Het projectteam zal de ontwikkelingen toelichten. Het programma wordt afgesloten met een exclusief mini-college door een toonaangevende expert uit de Verenigde Staten: Richard Bishop.

 

De bijeenkomst vindt plaats bij Connekt (Ezelsveldlaan 59, Delft) tussen 12:30 uur en 17:00 uur. Na afloop nodigen wij u uit voor een netwerkborrel aan de Connekt bar. Het definitieve programma volgt nog, maar u kunt zich alvast aanmelden voor deze bijeenkomst via onderstaand formulier.