In samenwerking met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat organiseert Connekt een kennissessie over de Europese Data Acts van de Europese Unie, waarbij mogelijkheden en kansen door deze wetgeving centraal zullen staan.

Datum 6 juli 2023
Tijd 09:00 uur
Locatie Connekt, Ezelsveldlaan 59, Delft
Voor wie Connekt-leden en niet-leden

Het delen van data door verschillende partijen is geen nieuw onderwerp. Maar ondanks de onmiskenbare waarde ervan bleef het lange tijd een specialistisch werkveld. Totdat er in 2020 op initiatief van de Europese Commissie een nieuwe wind is gaan waaien. Met een combinatie van regulering en investeringen worden snelle en belangrijke stappen gezet. Wat betekent dit voor jouw organisatie en welke voordelen en kansen brengt dit met zich mee? 

Dat is het onderwerp van de kennissessie op 6 juli a.s. die Connekt organiseert in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Een kennissessie over o.a. de Data Governance Act en de Data Act; “Wat betekent deze Europese wetgeving voor bedrijven, de overheid en burgers, vandaag en in de toekomst?” 

Connekt bundelt op 6 juli a.s. haar krachten met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Samen willen we organisaties graag informeren over de nieuwe EU-wetgeving omtrent data delen en hen helpen de kansen die daaruit voortvloeien te benutten. Daarnaast is er ook een interactief gedeelte waarbij van gedachten kan worden gewisseld over het handelingsperspectief onder de EU-regulering.  

Aanmelden
De kennissessie start om 9.00 uur en eindigt om 12.00 uur. Wil je bij deze kennissessie aanwezig zijn? Meld je dan aan via bovenstaande button!