Lean & Green Star Track

In samenwerking met de Rabobank organiseert Connekt op donderdag 23 juni een Lean & Green netwerkevent met een speciaal programma voor Lean & Green Personal Mobillity Award Winners.

Samen met uw collega’s, klanten en/of partners, bent u van harte welkom in het hoofdkantoor van Rabobank Nederland te Utrecht. De bijeenkomst bestaat uit een plenaire programma met onder andere interessante keynotes van Berry Marttin (t.b.c.) en Walther Ploos van Amstel over duurzame mobiliteit. Daarop volgende twee inhoudelijke break out sessies.

12.00 – 13.00 uur Lunch
13.00 – 13.05 uur Opening Lean & Green door Nico Anten van Connekt
13.05 – 13.20 uur Keynote Berry Marttin van Rabobank
13.20 – 13.45 uur Keynote Walther Ploos van Amstel
13.45 – 14.30 uur Lean & Green Award en Star Uitreiking
14.30 – 15.15 uur Lean & Green Netwerkborrel
15.15 – 16.30 u Inhoudelijke sessies voor het Lean & Green Logistics & Personal Mobility netwerk:

1.  Alle Lean & Green Star Winners zijn vervolgens van harte welkom bij de kick-off van de Lean & Green Star Track (werktitel). Connekt lanceert dit speciale programma voor Star Winners die verder willen met verduurzamen en besparen.

Wilt u meer inzicht in uw kilometers, lading en dieselverbruik waardoor u nog efficiënter (en dus duurzamer) kunt plannen? Programmamanager Lean & Green Harsha Dijk vertelt u tijdens deze kick-off alle ins en outs van de 2de Star. Onlangs zijn de voorwaarden voor deelname aangepast, waardoor alle Lean & Green Star Winners overzichtelijk en snel mee kunnen doen. De 2de Lean & Green Star is de tweede halte op de Lean & Green Star Track, die staat voor nog eens 20% CO2-reductie (en dus kostenbesparingen). Het spoor moet verder nog worden verkend, maar de Lean & Green Star Track staat uiteindelijk voor de weg naar zero emissie.

2.          Deelnemers voeren samen met Siemens, Lean & Green Ambassadeur Annelies Hermen, Capgemini een dialoog over mobiliteitsbeleid en stakeholdermanagement. (Besloten sessie)

3.         Koplopers delen samen met Lean & Green Ambassadeurs Albert Mulder, RDW en Eric Kuindersma, Waterschap Rivierenland best practices om de mobiliteit binnen uw organisatie te verduurzamen.

16.30 – 17.00 uur Netwerkborrel

Keynotes
Gastheer en Board member Berry Marttin van Rabobank (t.b.c.) zal tijdens het plenaire programma ingaan op de relatie tussen de financiële dienstverlening en duurzaam ondernemen, ook in de logistiek en personenmobiliteit.

De tweede keynotespreker is inspirator en VU- en HvA-lector City Logistics Walther Ploos van Amstel. Hij laat zijn licht schijnen op de trends en toekomst van duurzame logistiek en personenmobiliteit en de uitdagingen van vandaag.

Relaties ook van harte welkom!
Ook uw klanten, collega’s en partners zijn van harte welkom bij dit Lean & Green Netwerkevent.

Registratie
Aan deelname zijn voor u en uw relaties geen kosten verbonden. Wel vragen we een aparte registratie van alle deelnemers in verband met de catering. U kunt deze registratielink ook met uw relaties delen.

Informatie
Hebt u vragen of wilt u meer informatie over dit netwerk event? Wij zijn u graag van dienst. U kunt contact opnemen met Harsha Dijk of een van de andere Lean & Green teamleden via Connekt, tel. 015-2516565.

Graag tot ziens op 23 juni bij Lean & Green in Rabobank Utrecht!