Connekt nodigt u, mede namens Lean & Green koploper Huschka, van harte uit voor de Lean & Green netwerksessie ‘Elektrisch rijden & mobiliteitsbudget’ op 29 juni 2017 in Leiden.

Aanleiding voor deze workshop is de vraag van veel Lean & Green organisaties naar meer informatie over elektrisch rijden en mobiliteitsbudget. Connekt geeft graag gehoor aan deze oproep. We zijn dan ook blij met twee koplopers uit het Lean & Green netwerk, die hun ervaringen met elektrisch rijden en mobiliteitsbeleid met u willen delen. Doel is om u te inspireren met concrete voorbeelden en om u te ondersteunen in de beslissing over te stappen naar elektrische voertuigen en/of een aangepast mobiliteitsbeleid.

  • Elektrische voertuigen door Huschka Groep B.V.
    Beveiligingsbedrijf Huschka vervangt hun dieselauto’s in snel tempo voor volledig elektrische voertuigen, waardoor hun CO2-footprint daalt met meer dan 15% per jaar. Zij kunnen u vertellen hoe ze dit hebben georganiseerd, met welke filosofie, en welke kosten & baten zij voorzien.
  • Duurzaam mobiliteitsbeleid door dutch Group B.V.
    Consultant dutch stimuleert haar medewerkers financieel om duurzaam te reizen. Zij krijgen een vergoeding voor alle vormen van vervoer, waaronder lopen, fietsen en een deelauto. dutch kan u vertellen hoe ze dit hebben georganiseerd, met welke filosofie, en welke kosten & baten zij voorzien.

Voorlopig programma:
10:00 – 10:15 Ontvangst
10:15 – 11:00 Spreker 1: Elektrische voertuigen
11:00 – 11:45 Spreker 2: Duurzaam mobiliteitsbeleid
11:45 – 13:00 Lunch

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze sessie via onderstaand formulier. Een bevestiging met meer informatie over het programma ontvangt u tijdig van ons.

Speciale dank alvast aan koploper Huschka, die als gastheer van deze Lean & Green bijeenkomst zal optreden. Huschka, dutch en Connekt heten u van harte welkom op 29 juni om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Graag tot ziens op 29 juni in Leiden!