Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar voor deze ledenreis. Voor meer informatie, neem dan contact op met Marije de Nijs.

Datum 10 juni 2024
Einddatum 12 juni 2024
Locatie Tampere, Finland
Voor wie Connekt-leden

Wil je nieuwe ideeën opdoen, internationale contacten leggen en je horizon verbreden? Dan is deze studiereis van Connekt de perfecte gelegenheid voor jou! Tijdens deze reis zullen we de beurs en conferentie bezoeken, boeiende excursies maken, bedrijven bezoeken en interessante praktijkvoorbeelden verkennen. We leren niet alleen van experts ter plaatse, maar deze reis biedt ook een geweldige kans om op informele wijze contact te leggen met vakgenoten. 

In juni 2024 vindt “Imagine the metaverse (voorheen: Smart City Expo & Conference) plaats in Tampere, Finland. De Smart Mobility Embassy organiseert speciaal voor leden van Connekt een ledenreis van 10 t/m 12 juni 2024. Ook de leden van de Raad van Toezicht en Raad van Advies van Connekt gaan mee met deze studiereis. Tijdens deze reis ontmoeten we diverse belanghebbenden en verkennen we de beursvloer. 

Waarom Tampere? 

De “Imagine the metaverse brengt mensgerichte stadsontwikkeling en innovatieve ICT-technologieën samen voor praktische stedelijke toepassingen. Dit evenement biedt een kans om ideeën om te zetten in actiegerichte strategieën voor stadsontwikkeling en digitale innovatie. Bovendien is een bezoek aan Tampere zelf zeer de moeite waard. In 2021 ontving Tampere de Sustainable Urban Mobility Planning-onderscheiding voor hun aanpak van het verbinden van gezondheid, gelijkheid, milieu en armoedebestrijding via mobiliteit, met een focus op veiligheid en toegankelijkheid. Laten we samen ontdekken wat de nieuwste ontwikkelingen zijn! 

Voorlopig Programma 

“Imagine the metaverse in Tampere is een driedaagse reis met de volgende centrale thema’s: data en digitalisering, autonoom en connectiviteit en ruimte en gedrag. Hoewel het programma nog niet definitief is, omvat het een ontmoeting met het Smart Mobility Team van de City of Tampere, een bezoek aan Tampere Testbed Hervanta voor autonoom rijden en ITS Factory. 

Kosten 

  • Leden (regulier): € 1600,- per deelnemer 
  • Leden (premium): € 900,- voor de eerste deelnemer, € 1600,- voor elke volgende deelnemer 
  • Strategische partners: Gratis voor de eerste deelnemer, € 1600,- voor elke volgende deelnemer 

Bij de vermelde bedragen zijn de treinreis/vlucht, accommodatie, toegang tot de beurs en bezoeken, lokaal vervoer, maaltijden en drankjes inbegrepen. Overige kosten zijn voor eigen rekening. Raadpleeg de algemene voorwaarden van Connekt-ledenreizen voor meer informatie. 

Aanmelden 

Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar voor deze ledenreis. Voor meer informatie, neem dan contact op met Marije de Nijs.