Op woensdag 20 maart 2024 organiseert Lean & Green een lunch & discuss over waterstof in dieselmotors, waterstof FCEV en Expertvisie. Zowel Lean & Green deelnemers als logistieke Connekt-leden zijn van harte welkom!

Datum 20 maart 2024
Tijd 12:30 uur
Locatie Connekt, Delft
Voor wie Deelnemers Lean & Green | Logistieke Connekt-leden

Waterstof in de energietransitie: welke kansen zijn er?

Altijd al willen weten welke kansen er zijn voor waterstof in de logistiek? Tijdens de vierde editie van de Lunch & Discuss gaat Lean & Green hierover in gesprek. Op het gebied van waterstof zijn er verschillende perspectieven. Te denken aan waterstof in de dieselmotor, maar ook Fuell Cell Electric Vehicle (FCEV) zoals de verkrijgbaarheid van waterstof, de kosten (en het effect hiervan op lange termijn), direct ingespoten waterstof, groene waterstof, actieradius, de zeker- en onzekerheden over accijns, het effect op milieu en de voordelen van samenwerken op het gebied van waterstof in de gehele keten.

Programma

Het volledige programma en inhoud wordt binnenkort gepubliceerd.

12:00 uur: Inloop en lunch
13.00 uur: Diverse presentaties
14:30 uur: Pauze
14:45 uur: Discussie, vraag & antwoord
15:30 uur: Einde

Aanmelden

Zin om met elkaar te lunchen en te sparren met andere Connekt-leden en deelnemers van Lean & Green? Aanmelden kan (gratis) via het inschrijfformulier op de website van Lean & Green (dieetwensen? Gelieve achterlaten in het inschrijfformulier).