Op woensdag 11 oktober a.s. komt Kees van der Burg – Directeur Generaal Mobiliteit – van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de mobiliteitsvisie toelichten bij Connekt.

Datum 11 oktober 2023
Tijd 14:00 uur
Locatie Connekt, Delft
Voor wie Connekt-leden

Recht op mobiliteit en bereikbaarheid van vitale voorzieningen als zorg, onderwijs, werk en recreatie. De juiste mobiliteit op de juiste plaats en tijd. Het aanpakken van oplopende verschillen in bereikbaarheid tussen doelgroepen en regio’s. Het zeker stellen van leveranties van vitale goederen. Het versterken van de veiligheid en de kwaliteit van de leefomgeving. Water en bodem sturend. Allemaal thema’s in de Hoofdlijnennotitie Mobiliteitsvisie 2050 die in maart naar de Tweede Kamer is gestuurd. 11 oktober a.s. neemt Kees van der Burg, directeur generaal Mobiliteit bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, u mee in de hoofdlijnen van de Mobiliteitsvisie: wat betekenen die voor het toekomstige mobiliteitsbeleid?

Deze kennissessie is van 14.00 uur tot 17.00 uur bij ons op kantoor in Delft. Na afloop is er gelegenheid tot vragen stellen en/of het leveren van feedback.

Wil je je aanmelden voor deze kennissessie? Meld je dan aan via bovenstaande button!