Datum 7 september 2021

Connekt brengt haar leden bij elkaar om ontwikkelingen en ideeën met elkaar uit te wisselen, nieuwe verbindingen te maken en bestaande contacten te verstevigen. Nu het de goede kant opgaat met de corona- en vaccinatiecijfers, willen we de leden graag de gelegenheid geven om elkaar weer fysiek te ontmoeten. Daarom organiseren we op dinsdag 7 september exclusief voor onze leden het netwerkevent reConnekting bij Connekt in Delft. 

Aanmelden is alleen mogelijk na persoonlijke uitnodiging. 

Datum: 7 september 2021
Tijd: 16.00 uur
Locatie: bij Connekt in Delft
Exclusief voor leden: ja

Ons uitgangspunt is dat alle aanwezigen een coronatoegangsbewijs moeten kunnen tonen.

Programma

15.30 – 16.00

 

Inloop
16.00 – 16.10

 

Opening en welkom door Connekt/Smart Mobility Embassy
16.10 – 16.35  Presentatie internationale focus ministerie van Infrastructuur en Waterstaat door Els de Wit en Nanja Piek

 

16.35 – 16.50 Pitches studiereizen Connekt najaar 2021
Möchten Sie alles über intelligente Mobilität und die Digitalisierung des Verkehrs wissen?
Connekt naar Hamburg – ITS World Congress
12 t/m 14 oktober
Krijg jij energie van de grenzeloze mogelijkheden van smart mobility? Wil jij je internationale netwerk op het gebied van smart mobility ontmoeten en verder uitbreiden? Word jij getriggerd door verbindingen met de logistieke sector? Dan hoort een bezoek aan het ITS World Congress 2021 in Hamburg ongetwijfeld in jouw agenda. Connekt organiseert van 12 tot en met 14 oktober een studiereis naar Hamburg. Op het programma staan onder andere een bezoek aan het ITS Europe Congress, een aantal inspirerende bedrijfsbezoeken en het traditiegetrouwe Dutch Dinner.
Você quer se inspirar nas novas tecnologias?
Connekt naar Lissabon – WebSummit
2 t/m 4 november
Wil jij je internationale tech-netwerk vergroten en sta jij open om te verkennen welke technologie werkelijke impact zal krijgen op de mobiliteitssector en op welke wijze? Dan nodigen we jou graag uit om mee te gaan met de inspiratiereis naar Lissabon van 2 tot en met 4 november. In die week vindt daar namelijk de WebSummit plaats, een jaarlijkse technologieconferentie die wordt beschouwd als het grootste ‘tech event’ ter wereld. WebSummit-partners variëren van Fortune 500-bedrijven tot start-ups, waarbij deelnemers van alle niveaus en sectoren van de wereldwijde tech-industrie vertegenwoordigd zijn.
¿Quieres ir al hub central de ciudades inteligentes?
Connekt naar Barcelona – Smart City Expo
15 t/m 17 november
Tijdens de Smart City Expo in Barcelona organiseert Connekt voor een publiek-private delegatie een studiereis rondom de stedelijke uitdagingen. Wat zijn overeenkomsten tussen last-mile logistiek en het personenvervoer in de stad en wat zijn de specifieke uitdagingen? Wat is de rol van data bij het meten van de duurzaamheidseffecten? En hoe werken markt en overheid samen om een duurzaam systeem te creëren?
16.50 – 17.00

 

Afsluiting door Connekt
17.00  Start networking food & drinks
Tijdens de borrel blijven we geheel in internationale sferen, met een hapje en drankje geheel in Portugese, Duitse en Spaanse stijl.

 

Neem voor meer informatie contact op met Mieke Masselink.reConnekting