Connekt nodigt u, mede namens Lean & Green koploper Green Planet, van harte uit voor de Lean & Green netwerksessie ‘Elektrisch rijden & mobiliteitsbudget’ op 21 september 2017, van 10:00 – 13:00 uur in Pesse. Eerder kwamen we voor dit onderwerp bijeen met koplopers uit omgeving Leiden en nu herhalen we die opzet in de regio Noord-Oost Nederland.

Aanleiding voor deze workshop is de vraag van veel Lean & Green organisaties naar meer informatie over elektrisch rijden en mobiliteitsbudget. Connekt geeft graag gehoor aan deze oproep. We zijn dan ook blij met drie koplopers uit het Lean & Green netwerk die hun ervaringen met elektrisch rijden, waterstof en duurzaam mobiliteitsbeleid met u willen delen. Doel is om u te inspireren met concrete voorbeelden en om u te ondersteunen in de beslissing over te stappen naar schone voertuigen en/of een aangepast mobiliteitsbeleid.

  • Elektrische voertuigen door Huschka Groep B.V.
    Beveiligingsbedrijf Huschka vervangt hun dieselauto’s in snel tempo voor volledig elektrische voertuigen, waardoor hun CO2-footprint daalt met meer dan 15% per jaar. Zij kunnen u vertellen hoe ze dit hebben georganiseerd, met welke filosofie, en welke kosten & baten zij voorzien.
  • Rijden op waterstof door Green Planet
    Green Planet heeft en ontwikkelt tankstations van de toekomst. Zij bieden onder andere elektrisch laden en bio-brandstoffen aan. De komende tijd komt daar ook waterstof bij. Zij kunnen u vertellen wat de stand van de industrie is en op welke termijn en op welke manier u op waterstof kunt overstappen.
  • Duurzaam mobiliteitsbeleid door dutch Group B.V.
    Consultant dutch stimuleert haar medewerkers financieel om duurzaam te reizen. Zij krijgen een vergoeding voor alle vormen van vervoer, waaronder lopen, fietsen en deelauto. dutch kan u vertellen hoe ze dit hebben georganiseerd, met welke filosofie, en welke kosten & baten zij voorzien.

Voorlopig programma:
10:00 – 10:15     Ontvangst
10:15 – 10:45    Huschka: uitrol van elektrische voertuigen
10:45 – 11:15     Green Planet: de stand van zaken mbt waterstof
11:15 – 11:30     Koffiepauze
11:30 – 12:00    dutch: Duurzaam mobiliteitsbeleid
12:00 – 13:00     Lunch

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de sessie op deze pagina. Een bevestiging met meer informatie over het programma ontvangt u tijdig van ons.

Speciale dank alvast aan koploper Green Planet die als gastheer van deze Lean & Green bijeenkomst zal optreden. Huschka, dutch, Green Planet en Connekt heten u van harte welkom op 21 september om kennis en ervaringen uit te wisselen.