De Sneak Peek vindt plaats op woensdag 11 mei van 16:00 tot en met 18:00 uur bij Connekt in Delft. Tijdens de Sneak Peek presenteren ten minste 5 nieuwe start-ups hun innovatieve concepten in de verschillende Connekt Labs. De Connekt Labs zijn ingericht door de start-ups om de Connektleden een volledige start-up experience mee te geven.

In kleine teams rouleren leden tussen de verschillende Labs om door middel van korte maar intensieve gesprekken kennis te maken met de start-ups en mogelijk al ideeën uit te wisselen. Wat voor start-ups kunnen de leden verwachten? Denk aan van drones voor uw eigen mobiliteit, Mobility as a Service maar dan voor fietsen en valet parking voor iedereen.

Het Connekt Affiliation programma verbindt leden met start-ups in mobiliteit en logistiek. Via het programma zijn inmiddels 9 start-ups verbonden aan het netwerk.

Aanmelding is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging. Als u interesse heeft in de Sneak Peek, dan kunt u een mail sturen naar Mieke Masselink.