Het Spoorcongres 2017 vindt plaats op 28 september van 12:00-18:00 uur bij het Van der Valk Hotel Tiel, Laan van Westroijen 10. Na het bijwonen van deze bijeenkomst heeft u inzicht in de toekomstige ontwikkelingen in de logistiek en welke rol het spoorgoederenvervoer hierin kan vervullen voor verschillende soorten vervoersstromen en/of logistieke ketens.

De lading centraal!
Dagelijks rijden meerdere treinen tussen Nederland en diverse bestemmingen in het Europese achterland en vice versa. Alleen al van en naar Italië pendelen circa 15 containertreinen per dag. Daar komen de treinen met bulklading of conventionele lading (stukgoed) nog bij. Ze vervoeren verschillende soorten lading, uiteenlopend van granen en ertsen tot elektronica en verslading.

Lading centraal in “best practices”
Iedere transportstroom is onderdeel van een logistieke keten waarachter grote belangen schuil gaan. Maar liefst 8 verladers laten tijdens het Spoorcongres aan de hand van ‘best practices’ zien welke rol het spoorgoederenvervoer heeft in hun logistieke ketens en welke voordelen daaraan zijn verbonden. Deze praktijkvoorbeelden richten zich op fresh, food, consumer goods, bouwmaterialen en recycling.

Voor wie is dit congres bedoeld?
Deze bijeenkomst is bedoeld voor logistieke managers van bedrijven die bepalend zijn in de logistieke keten, zoals: verladers, logistiek dienstverleners, rederijen, expediteurs en commodity traders.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.spoorcongres.nl.