Você também estará fora do escritório de 22 a 24 de maio?

Datum 22 mei 2023
Einddatum 24 mei 2023
Locatie Lissabon
Voor wie Connektleden

In mei vindt in Lissabon het 15e ITS European Congress plaats. Dit is het grootste Europese congres over Smart Mobility en de digitalisering van transport. Dit congres, waar meer dan 50 landen vertegenwoordigd zijn, biedt een unieke kans om ervaringen uit te wisselen, kennis te vergroten en je netwerk uit te breiden.

Het afgelopen jaar organiseerde de Smart Mobility Embassy voor leden van Connekt de studiereizen naar ITS Toulouse en Smart City Expo in Barcelona. Elk van deze reisdoelen biedt een interessant kruispunt van een aantal aspecten: het opdoen van nieuwe ideeën, contacten spreken en om letterlijk verder te kijken buiten de eigen context. Met de excursies, bedrijfsbezoeken en interessante praktijkvoorbeelden leren we niet alleen van deskundigen ter plaatse, het geeft ook de mogelijkheid om met vakgenoten op een ongedwongen manier kennis te maken met elkaar.

ITS European Congress 2023

De studiereis naar ITS European Congress is een 3-daagse reis naar Lissabon. De thema’s van ITS European Congress zijn dit jaar: Cooperative, connected and automated mobility, new mobility services, freight & logistics, digitalisation and the data value chain future traffic management. Op de beursvloer kan je kennismaken met spelers op het gebied van stedelijke mobiliteit, beleidsmakers, overheden, bedrijven, instellingen, NGO’s en startups.

Programma

Naast het bezoek aan het ITS European Congress, organiseren wij ook een viertal bedrijfsbezoeken. Op dit moment zijn we bezig deze bezoeken samen te stellen. Wil je mee en heb je een tip voor een bezoek, laat het ons weten via de aanmeldbutton bovenaan.

MAANDAG 22 MEI: Deze dag bestaat uit de vliegreis naar Lissabon, inchecken hotel, wandeling door Lissabon en een bezoek aan de ambassade.

DINSDAG 23 MEI: Op deze dag staan er een aantal bedrijfsbezoeken gepland, een uitgebreide lunch, een bezoek aan het ITS European Congress en ’s avonds het Dutch Dinner.

WOENSDAG 24 MEI: Op deze dag staan er een aantal bedrijfsbezoeken gepland. Aan het einde van de dag reizen we met het vliegtuig terug naar Nederland.

Kosten

> Regular Members: € 1600,- per deelnemer
> Premium Members: € 800,- voor de eerste deelnemer, € 1600,- voor de volgende deelnemer(s)
> Strategic Partners: gratis voor de eerste deelnemer, € 1600,- voor de volgende deelnemer(s)
Bovengenoemde bedragen zijn inclusief vliegreis, verblijf, lokaal vervoer, eten en drinken. Overige kosten zijn voor eigen rekening. De algemene voorwaarden van de Connekt-ledenreizen vind je hier.

Aanmelden

Het minimaal aantal deelnemers aan deze studiereis is 10, het maximaal aantal deelnemers 20. Aanmelden voor deze studiereis kan via bovenstaande button tot 6 maart 2023.

Dutch Dinner Lissabon

Uiteraard vindt er tijdens de studiereis in Lissabon ook een Dutch Dinner plaats. Deelnemers aan deze reis nemen automatisch ook deel aan het Dutch Dinner. Maar neem je alleen deel aan de beurs of ben je in Lissabon? Meld je dan hier aan voor het diner op dinsdagavond 23 mei a.s. (aanmelden kan tot 15 mei 2023).