Studiereis naar Los Angeles en San Fransisco

Datum 19 september 2022
Einddatum 24 september 2022
Locatie Los Angeles - San Fransisco
Voor wie Connektleden

We zien ernaar uit om dit najaar weer met elkaar op reis te gaan en kennis en ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. Van 19 tot en met 24 september 2022 organiseert Connekt een studiereis naar Los Angeles en San Francisco tijdens het ITS World Congress in Los Angeles.  

Wil jij jouw internationale netwerk op het gebied van smart mobility ontmoeten en verder uitbreiden? En word je getriggerd door onderwerpen als zero emissie, intelligente voertuigen, last mile technologie en digitale infrastructuur? Dan mag een bezoek aan het ITS World Congress 2022 in Los Angeles niet aan jouw agenda ontbreken. Een bezoek aan dit congres is onderdeel van het programma.  

Daarnaast staan een aantal inspirerende bedrijfsbezoeken op het programma, waarbij volop mogelijkheden zijn voor het halen en brengen van kennis rondom autonoom rijden, data en publiek private samenwerkingen. Ook het traditionele Dutch Dinner mag niet ontbreken tijdens deze reis.  

Voorlopig programma  

Hier vind je het conceptprogramma en de algemene voorwaarden van deze reis. Let op: wij zijn de reis op dit moment aan het samenstellen. Het programma is nog een opzet en onder voorbehoud van wijzigingen. Wij houden je uiteraard op de hoogte door dit (concept)programma aan te blijven vullen en delen het definitieve programma zodra deze bekend is. 

Aanmelden 
  • Vanuit het Regular Membership van Connekt geldt dat alle kosten voor de Connekt ledenreis in rekening worden gebracht. Deze kosten bedragen € 5.500,- (excl. btw). Dit is inclusief reis- en verblijfkosten en een bezoekerspas voor het ITS World Congress. 
  • Vanuit het Premium Membership geldt dat we voor deelname alleen de reis- en verblijfskosten in rekening brengen. Deze kosten bedragen € 3.900,- (excl. btw). Voor elke extra deelnemer worden alle kosten in rekening gebracht (€ 5.500,- excl. btw). Dit bedrag is inclusief reis- en verblijfkosten en een bezoekerspas voor het ITS World Congress. 
  • Vanuit het Strategic Membership geldt dat één gratis deelname aan deze studiereis is inbegrepen in het lidmaatschap. Voor elke extra deelnemer worden alle kosten in rekening gebracht (€ 5.500,- excl. btw). Dit bedrag is inclusief reis- en verblijfkosten en een bezoekerspas voor het ITS World Congress.  

Aanmelden kan tot 5 augustus via bovenstaande knop Aanmelden. Daarna ontvang je van ons een definitief inschrijfformulier. Reageer snel, want het aantal plaatsen is beperkt.  

We waarderen het zeer als je deelneemt aan deze studiereis, maar kan je niet mee op de studiereis en ben je wel in Los Angeles tijdens het ITS World Congress? Dan vinden we het erg leuk om je te ontmoeten tijdens het Dutch Dinner op dinsdag 20 september 2022. Via deze link kan je je hiervoor opgeven.