Connekt organiseert samen met TNO een reeks van bijeenkomsten rondom diverse thema’s gekoppeld aan data en digitalisering van mobiliteit.

Datum 6 april 2023
Tijd 15:00 uur
Locatie Connekt, Delft
Voor wie Connekt-leden

Connekt vindt het belangrijk om haar leden te informeren over de ontwikkelingen op dit gebied. Zeker nu er een aantal grote projecten zijn gestart om nationaal de digitale infrastructuur verder te gaan ontwikkelen en versnellen. Insteek is simpel: disseminatie van kennis en informeren over ontwikkelingen gevolgd door een interactief gedeelte waarin we graag met jullie de ontwikkelingen bespreken en ‘duiden’.

Het delen van data biedt veel kansen en waarde voor smart mobility; vertrouwen en datakwaliteit zijn daarbij wel cruciaal. Daarom organiseren TNO en Connekt een bijeenkomst over dit onderwerp. Tijdens deze bijeenkomst vertellen sprekers van TNO, NTM en RWS u meer over hun activiteiten en ontwikkelingen. Onderwerpen zijn o.a. de ontwikkelingen van een ‘Data trust & quality framework’ voor datadelen in CCAM.

Mochten er suggesties zijn over onderwerpen die we zeker moeten programmeren, laat ons dat weten. Contactpersonen voor het aanmelden van onderwerpen en sprekers voor deze sessie reeks zijn Max Schreuder van Connekt (Max.Schreuder@Connekt.nl) en Joëlle van den Broek van TNO (Joelle.vandenbroek@tno.nl).