De Topsector Logistiek heeft dit jaar gekozen voor het thema ‘Big Data Small World’ omdat het gebruiken en combineren van data steeds belangrijker wordt voor bedrijven. Ook in de logistiek. Het slim koppelen van data maakt de mogelijkheden eindeloos. Denk aan het voorspellen van de vraag naar pakketdiensten, het opsporen van bottlenecks in de logistieke keten, het verbeteren van de ‘last mile’ en ‘crowd based’ afhandelen van pakketjes. Crowd based wil zeggen dat forensen, taxi-chauffeurs of studenten tegen betaling pakketten ophalen of afleveren langs de route die ze toch al afleggen. Tijdens het congres komen al deze kansen rondom Big Data aan bod!

Meteen aanmelden? Dat kan via deze link.

Het programma is onderverdeeld in vijf tracks ofwel ‘routes’ waarmee u een keuze kunt maken uit het programma. Een track bestaat uit een aantal sessies in subzalen en innovaties op het Experienceplein. U kunt sessies kiezen uit de volgende tracks:

  • Big Data
  • Best practise
  • Disruptive
  • International
  • Scientific

Tijdens de eerste en de tweede helft kunt u kiezen voor een sessie of een bezoek aan het Experienceplein. Op het Experienceplein kunt u verschillende innovaties in de logistiek zelf ervaren. In de Disruptive Dome is een doorlopend programma over ideeën en innovaties die de logistiek volledig zullen veranderen.

logo-big-data

 

 

 

 

Programma
09.00 uur Ontvangst
09.45 uur De aftrap door Aad Veenman (dagvoorzitter)
09.55 uur Mark Frequin, directeur-generaal Bereikbaarheid IenM
10.10 uur Sander Duivestein, futuroloog
10.40 uur Eric van Heck, Erasmus Universiteit
11.00 uur Amazon (to be confirmed)
11.30 uur De eerste helft: sessies
13.00 uur Rust en netwerklunch
14.30 uur De tweede helft: sessies
16.15 uur De verlenging onder leiding van Aad Veenman
16.45 uur De derde helft: borrel

Meer informatie of aanmelden
Eerst meer lezen over het programma? Dat kan op onze speciale congreswebsite: www.topsectorlogistiek.nl/congres2016. U kunt zich ook meteen aanmelden via deze link.

We zien uit naar uw komst!