Met veel plezier nodigen wij u uit voor het jaarcongres van de Topsector Logistiek:

‘De Winst van Duurzaamheid’
Donderdag 29 maart 2018
Philips Stadion
Frederiklaan 10A
5616 NH Eindhoven

Wij zijn logistiek. Samen exporteren we 561 miljard aan producten, vervoeren we 1,67 miljard ton goederen, slaan we 594 miljoen ton goederen over en hebben we ruim 25 miljoen m2 aan logistiek vastgoed beschikbaar. Samen zorgen we ervoor dat Nederland al jarenlang in de top 5 van de World Logistics Performance Index staat. Samen zijn we op weg om een Factor 6 productiviteitsverbetering te realiseren op CO2 uitstoot, om de ambities te realiseren die tijdens de Klimaattop in Parijs zijn vastgesteld voor de CO2-reductie in 2050. En samen moeten we ervoor zorgen dat de bedrijfsvoering binnen de logistiek niet alleen duurzaam maar ook winstgevend is.

Meteen aanmelden? Dat kan via deze link.

Natuurlijk krijgt u een update van de ontwikkelingen in de sector. Ondernemers uit het veld nemen u mee in hun winst van duurzaamheid tijdens de talkshow. En Toon Gerbrands geeft zijn visie op samenwerken en het succes achter een goede teamaanpak. Daarnaast is er volop mogelijkheid tot interactie en netwerken tijdens de diverse inspirerende sessies over bijvoorbeeld: data delen, Off-Road gaan, control towers, containerbinnenvaart, blockchain, sociale innovatie, schaarste in personeel of in capaciteit, zero emissie in de binnenstad, artificial intelligence of analytics voor het berekenen van uw CO2 uitstoot, maar ook voor de analyse van het verbeterpotentieel. U ontmoet startups, kunt u opgeven om deel te nemen aan serious games. En u kunt verschillende innovaties in de logistiek zelf ervaren op de Experienceboulevard.

Experienceboulevard
Heeft of kent u zelf een logistieke innovatie waarvan u vindt dat deze niet mag ontbreken op de Experienceboulevard? Neem dan contact op met Coen de Lange via delange@dinalog.nl.

Het programma van ‘De Winst van Duurzaamheid’ is als volgt:
09.15 uur    Ontvangst
10.00 uur    Aftrap door Aad Veenman, boegbeeld van de Topsector Logistiek

  • Paneldiscussie ‘De Winst van Duurzaamheid’
  • Motivatiespeech door Toon Gerbrands, directeur PSV

12.00 uur    Netwerklunch
13.30 uur    Break-out sessies
15.00 uur    Koffie- en theepauze
15.30 uur    Break-out sessies
17.00 uur    Borrel

Meer informatie of aanmelden
Eerst meer lezen over het programma? Dat kan op onze speciale congreswebsite. U kunt zich ook meteen aanmelden. Door u aan te melden gaat u ermee akkoord dat we uw naam en e-mailadres veilig opslaan en die gegevens gebruiken om u nieuws en informatie over het Topsector Logistiek Congres te sturen. We zullen uw gegevens niet verkopen of delen met derden.