We hoeven maar 10 jaar terug te kijken om te zien hoe de maatschappij en als gevolg daarvan de logistiek is veranderd en vernieuwd. En dat tempo van verandering en vernieuwing neemt eerder toe dan af. Kijk maar naar trends als het succes van de stad als economische motor, de veranderende wereldhandel en daarmee de internationale goederenstromen, de noodzaak om drastische reducties in de uitstoot van broeikasgassen te realiseren, en de invloed van automatisering zoals robots en mobiele IT op supply chains en ‘customer intimacy’. Veel logistieke bedrijven zijn al druk bezig om die toekomst te verkennen en naar zich toe te trekken. Futureproof logistics! Dit congres neemt u mee in hun verhaal, in de verkenning van die toekomst en laat u ontdekken wat dit voor u kan betekenen.

Meteen aanmelden? Dat kan via deze link.

Naast het plenaire programma zijn er twee rondes met inspirerende sessies waar u aan kunt deelnemen. Daarnaast kunt u kiezen voor een bezoek aan het Experienceplein. Op het Experienceplein kunt u verschillende innovaties in de logistiek zelf ervaren.

Het programma van ‘Futureproof Logistics’ is als volgt:
09.30 uur        Ontvangst
10.15 uur         Opening door Aad Veenman, boegbeeld Topsector Logistiek
10.25 uur         Mark Frequin, directeur-generaal Bereikbaarheid, Ministerie van Infrastructuur & Milieu
10.35 uur         Live talkshow ‘Futureproof Logistics’
11.00 uur         Topsector Logistics University over bionica door Ylva Poelman
11.45 uur         Breakout sessies
13.00 uur         Netwerklunch
14.30 uur         Breakout sessies
15.45 uur         Borrel met wrap up

Meer informatie of aanmelden
Eerst meer lezen over het programma? Dat kan op onze speciale congreswebsite: www.topsectorlogistiek.nl/congres2017. U kunt zich ook meteen aanmelden.