Datum 4 juni 2019
Einddatum 7 juni 2019

We staan aan de vooravond van een revolutionaire verandering in de Supply Chain.

Artificial Intelligence (AI). Het klinkt misschien nog ver-van-uw- bed show, maar niks is minder waar. Deze technologie wint steeds meer terrein binnen de logistieke sector. En dat is ook niet raar.  AI biedt zowel handvatten voor hedendaagse optimalisatievraagstukken, als toekomstgerichte vragen zoals het warehouse van de toekomst met autonome orderpickers, zelflerende opslag- en sorteersystemen en slimme software voor routeplanning. Niets voor niets is de voorspelling dat AI de winstgevendheid met 38 procent kan laten toenemen.

Studiereis Artificial Intelligence tijdens Transport & Logistics fair München
Wilt u weten wat de kansen van Artificial Intelligence voor u kunnen zijn en hoe u deze kansen kunt verzilveren? Ga dan van dinsdag 4 juni tot en met donderdag 6 juni mee op de studiereis ‘Artificial Intelligence’. Tijdens deze reis, die Connekt namens de Topsector Logistiek organiseert, bezoeken we de ‘Transport & Logistics fair en ook een aantal bedrijven in de omgeving die leidend zijn in de toepassing van Artificial Intelligence. Laat u verrassen door de mogelijkheden van AI. Raak geïnspireerd en geïnformeerd en ga na de studiereis aan de slag met concrete handvatten.

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden. We bieden tevens de mogelijkheid de heen- en terugreis door ons te laten boeken. Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, kunt u dat aangeven in het aanmeldformulier. Omdat het aantal deelnemers aan de studiereis beperkt is, vragen we u om u zo snel mogelijk aan te melden.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Harsha Dijk.