Op woensdag 25 april 2024 organiseert Lean & Green een vervolgbijeenkomst over CSRD met praktijkvoorbeelden uit de logistiek. Zowel Lean & Green deelnemers als logistieke Connekt-leden zijn van harte welkom!

Datum 25 april 2024
Tijd 14:00 uur
Locatie Connekt, Delft
Voor wie Deelnemers Lean & Green | Logistieke Connekt-leden

Hoe breng je de CSRD in praktijk?

In 2023 is Lean & Green meermaals ingegaan op de CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive). Een nieuwe richtlijn vanuit de Europese Unie, waardoor vanaf 2024 CSRD-plichtige bedrijven moeten gaan rapporteren over je impact op mens en milieu.

Zo organiseerden Lean & Green op 28 juni jl. het CSRD-webinar, dat online terug te kijken is. Echter krijgen niet alleen CSRD-plichtige bedrijven te maken met de rapportages: wanneer er sprake is van een scope 3, is het mogelijk dat ook de MKB-bedrijven hun data moeten aanleveren. Conclusie: we moeten aan de slag gaan met onze rapportages.

Hoe start je met het maken van de rapportages? De Green Talk is, net als de Lunch & Discuss van Lean & Green, hét evenement waar je andere, soortgelijke bedrijven kunt ontmoeten en hierover in gesprek kunt gaan. Er worden praktijkcases gepresenteerd door verschillende partijen, om jou op weg te helpen met dit onderwerp. Hierna volgt een interactieve sessie waarin samen gewerkt wordt aan een stappenplan. We eindigen de Green Talk met een vrijblijvende netwerkborrel.

Programma

Het volledige programma en inhoud wordt binnenkort gepubliceerd.

14:00 uur: Inloop
14:30 uur: Diverse praktijkvoorbeelden
15:30 uur: Pauze
15:45 uur: Stappenplan, vraag & antwoord
16:30 uur: Borrel
17:15 uur: Einde

Aanmelden

Ben je benieuwd naar alle praktijkvoorbeelden CSRD en wil je aanwezig zijn bij deze bijeenkomst? Aanmelden kan (gratis) via het inschrijfformulier op de website van Lean & Green.