Op donderdag 14 maart 2024 vindt er een kennissessie plaats over vraagbeïnvloeding voor duurzame mobiliteitskeuzes. Rondom een aantal vooraf geïdentificeerde uitdagingen willen wij graag het gesprek op gang brengen en met elkaar tot mogelijke vervolgstappen komen.

Datum 14 maart 2024
Tijd 14:00 uur
Locatie Connekt, Delft
Voor wie Connekt-leden

Tijdens deze sessie willen wij een aantal vragen voorleggen:

  • Hoe kunnen effectieve campagnes of incentives bijdragen om weggebruikers te stimuleren om mobiliteitskeuzes te maken die beter zijn voor onze maatschappij (bijv. omdat ze veiliger of duurzamer zijn)? Denk bijvoorbeeld aan de 3 V’s van duurzame mobiliteit: verminderen, verschuiven, verschonen.
  • Hoe kunnen we inzichten over de psychologische aspecten van gedragsverandering gebruiken om dit te stimuleren?

(Concept)Programma

13:45 – 14:00 uur: Inloop en koffie
14:00 – 14:30 uur: Welkom en introductie van het onderwerp door een gastspreker
14:30 – 15:10 uur: Discussie over een aantal uitdagingen in kleine groepjes 
15:10 – 15:20 uur: Pauze
15:20 – 16:00 uur: Plenaire discussie over die uitdagingen
16:00 uur: Borrel
16:45 uur: Einde

Aanmelden

Je kan je al aanmelden voor deze sessie. Wil je graag kennis opdoen of wil je juist je kennis delen over dit onderwerp? Meld je dan aan via bovenstaande button. Wij zien je graag op 14 maart a.s.!

Bij Connekt organiseren we onze events altijd zeer zorgvuldig, waarbij we rekening houden met het aantal mensen dat zich aanmeldt. Bijvoorbeeld door het huren van extra stoelen en het verzorgen van de catering. Wanneer leden zich aanmelden en zonder afmelding alsnog niet komen, betekent dat voor ons overbodige uitgaven en voedselverspilling. Twee zaken die wij als non-profit organisatie en voorvechters van duurzaamheid graag willen voorkomen. Wij willen je dan ook vriendelijk vragen, wanneer je na aanmelding niet in de gelegenheid bent aanwezig te zijn bij dit event, je tijdig af te melden. Helaas zijn wij anders genoodzaakt een no-show fee door te berekenen. Dit bedrag schenken we vervolgens aan de Stichting Voedselbank Delft.