Ben je een young professional en geïnteresseerd in welke rol innovatieve technologieën moeten spelen in de mobiliteit en de logistiek? Op 26 april a.s. organiseert Connekt in samenwerking met Future Mobility Park en UC Group een sessie waarin we een rondleiding krijgen en met elkaar de discussie aangaan.

Datum 26 april 2024
Tijd 13:45 uur
Locatie UC Group: Marconistraat 16 - Rotterdam
Voor wie Young Professionals leden van Connekt

Ontwikkelingen in de mobiliteit en de logistiek gaan razendsnel. Autonoom rijden, bezorgrobots, drones, iVRI’s en MaaS-oplossingen. Allemaal zijn het innovatieve technologieën die de mobiliteit en de logistiek van de toekomst een stukje efficiënter, duurzamer en veiliger kunnen maken. Tegelijkertijd ontwrichten ze de status quo en stuiten ze dus vaak op een hoop weerstand. Weerstand die opschaling en daadwerkelijke maatschappelijke meerwaarde in de weg kan zitten.

Hoe ga je hiermee om? Is het waardevol om grondige analyses te blijven maken over de business case en de maatschappelijke waarde? Of kan het juist ook nuttig zijn om maar gewoon van start te gaan en te kijken waar je tegenaan loopt? En welke rol hebben jullie als Young Professionals in het stimuleren van innovatie binnen jullie eigen organisatie?

Young Professional Event: YNOT

Graag nodigen we je als young professional uit voor ons aankomende evenement op vrijdag 26 april tussen 14.00 en 18.00 uur, georganiseerd door Connekt in samenwerking met Future Mobility Park en UC Group. Het evenement zal plaatsvinden in de Rotterdam Science Tower (Marconistraat 16, Rotterdam), met een rondleiding over het naastgelegen Future Mobility Park (Galileistraat 15Z, Rotterdam).

Adres UC Group:
Marconistraat 16
Rotterdam

Tijdens de middag zullen we op het Future Mobility Park een demonstratie krijgen van een aantal innovatieve technologieën, waarna we er met elkaar de discussie over aangaan. We sluiten af met een borrel, dus genoeg mogelijkheid om elkaar te leren kennen en om gezamenlijk vanuit verschillende perspectieven naar deze uitdagingen te kijken!

We hanteren de stijlregel dat een Young Professional <35 jaar oud is (of zich zo voelt) en maximaal 3 jaar ervaring in de sector heeft. Dit is een indicatie: schroom niet om je aan te melden als je hier net niet meer aan voldoet.

Programma

13.45 – 14.00 uur: Inloop & ontvangst Rotterdam Science Tower k in Rotterdam
14.00 – 14.30 uur: Introductie door Connekt, Future Mobility Park en UC Group
14.45 – 15.45 uur: Rondleiding over het terrein van Future Mobility Park
15.30 – 15.45 uur: Pauze
15.45 – 16.45 uur: Interactief programma: in groepjes werken aan een case
16.45 – 17.00 uur: Plenaire afsluiting
17.00 – 18.00 uur: Borrel

Aanmelden

Wil je graag kennis opdoen of wil je juist je kennis delen over dit onderwerp? Meld je dan aan via bovenstaande button. Wij zien je graag op 26 april a.s.!