Van 5-9 oktober 2015 vindt het ITS World Congress plaats in Bordeaux, Frankrijk. Tijdens dit congres verzamelen ITS professionals zich uit Amerika, Europa en Aziƫ om met elkaar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ITS te delen.

Kijk voor meer informatie op de congres website, of download direct het programma. Let op: tot 10 juli kunt u nog met korting registreren voor het congres.

Connekt/ITS Netherlands organiseert voor haar leden dit jaar weer het traditionele Dutch Dinner op maandag 5 oktober. Het Dutch Dinner is toegankelijk voor alle Connekt leden. Meer informatie volgt, u kunt zich alvast aanmelden door een mail te sturen naar Marije de Vreeze.

Daarnaast organiseert Connekt een bestuurs- en ledenreis van 4-6 oktober, met een excursieprogramma, strategiesessie en bezoek aan de beursvloer. Voor de studiereis is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meer informatie volgt, u kunt zich alvast aanmelden door een mail te sturen aan Lia Hsu.

Daarnaast organiseert Connekt het Nederlandse Paviljoen op de beursvloer. Al meer dan 15 partijen hebben zich hiervoor aangemeld. Wilt u meer weten over het Nederlandse paviljoen, dank kunt u contact opnemen met Marina van Weele.