Het expertisecentrum Smart Mobility van Antwerp Management School ondersteunt en begeleidt bedrijven, lokale overheden en mobiliteitsaanbieders bij hun plannen om duurzame, innovatieve mobiliteit te creëren voor zowel personen- als goederenvervoer.

Via onderzoek en ontwikkelingsprojecten gebaseerd op de drie pijlers ‘People, Planet and Profit’, ontwikkelt en implementeert het expertisecentrum nieuwe kennis die burgers wereldwijd ten goede zal komen.

Om deze kennis te ontwikkelen en innoverende oplossingen voor te stellen, werkt Smart Mobility nauw samen met de andere expertisecentra binnen AMS. Deze centra leveren inzichten in HR, IT, strategie, innovatie, enz. Dankzij deze multidisciplinaire aanpak geniet het expertisecentrum van een unieke set vaardigheden om innoverende modellen voor duurzame mobiliteit te creëren.

Het expertisecentrum Smart Mobility is actief op 3 fronten:
1. Onderzoek doen naar en/of de ontwikkeling van innovatieve mobiliteitsoplossingen. Hiervoor doen wij beroep op onze eigen ervaringen en expertise en op de kennis uit ons brede netwerk.
2. Klanten ondersteunen via advies op maat. De kennis en expertise opgedaan via onze onderzoeksprojecten wordt ingezet om klanten te adviseren in het oplossen van hun mobiliteitsprobleem
3. Opleiding geven aan ervaren professionals of pas afgestudeerden via masterclasses, workshops of een fulltime masteropleiding

Meer info? Zie www.antwerpmanagementschool.be/onderzoek/expertisecentrum-smart-mobility/
Of mail naar smartmobility@ams.ac.be

Voordelen van het lidmaatschap

Eén centrale plek

Als lid van Connekt heb je toegang tot het netwerk. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht.

Duiden van ontwikkelingen

Connekt is in staat om behoeften en trends te identificeren en deze om te zetten in een samenwerking.

Samen staan we sterk

Connekt pakt als neutrale verbinder uitdagingen op, die één lid vaak niet alleen kan agenderen.

Een schat aan informatie

Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.