Door samen onze verantwoordelijkheid te nemen, kunnen we blijvend waarde toevoegen aan een duurzame leefomgeving voor iedereen. Nu, en voor generaties in de toekomst.

Dura Vermeer, opgericht in 1855, is een onafhankelijk familiebedrijf dat zich richt op de Nederlandse markt met activiteiten op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuur. Met € 1,5 miljard omzet en ruim 2.800 medewerkers staat Dura Vermeer in de top 10 van bedrijven in de Nederlandse bouwbranche, waarbij we de ambitie hebben om tot de top 3 vernieuwers in de bouw te behoren.

Met meer dan twintig zelfstandige werkmaatschappijen combineren we een sterke regionale verankering met de kennis, kracht en middelen van een landelijk opererend bedrijf. Als familiebedrijf staat veiligheid bij ons op de eerste plaats en richten wij ons op de lange termijn door het onderhouden van goede relaties met opdrachtgevers en bouwpartners. Deze houding trekken wij ook door naar eindgebruikers van onze producten, de mensen in de omgeving van onze projecten en de maatschappij als geheel.

Dura Vermeer Divisie Infra

Wij zijn een absolute specialist als het gaat om het ontwerpen, realiseren en onderhouden van infrastructuur in de meest complexe omgevingen in Nederland. Wij begrijpen de omgeving als geen ander en bouwen samen aan optimale en duurzame oplossingen met opdrachtgever, omgeving en eindgebruikers. Het is de wisselwerking tussen ons inzicht in de behoeften en wensen van de lokale omgeving en onze ervaring met grote infrastructuurprojecten wat ons succesvol maakt. Hiervoor is ons technisch vakmanschap, een natuurlijke wil tot samenwerken, lange termijn focus en interesse in de wereld buiten de projectgrenzen de basis. Een goede bouwlogistiek is voor onze bedrijfsvoering van essentieel belang.

In doen verbinden. In groen vooruit

In 2030 willen wij dat iedere oplossing bijdraagt aan een gezonder en groener Nederland. Wij werken daarom gedreven aan initiatieven als de Circulaire Weg, de Biobased Proeftuin en de ontwikkeling van duurzamere asfaltsoorten en CO2-neutrale gebouwen.

Voordelen van het lidmaatschap

Eén centrale plek

Als lid van Connekt heb je toegang tot het netwerk. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht.

Duiden van ontwikkelingen

Connekt is in staat om behoeften en trends te identificeren en deze om te zetten in een samenwerking.

Samen staan we sterk

Connekt pakt als neutrale verbinder uitdagingen op, die één lid vaak niet alleen kan agenderen.

Een schat aan informatie

Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.