evofenedex is al 75 jaar de vereniging voor ondernemers die weten hoe in logistiek en internationaal ondernemen de winst te behalen valt.

Van de bakker op de hoek tot de multinational in de Randstad en van de aannemer in Limburg tot de groothandel in Groningen.

Kennis en ervaring

Logistiek en internationaal ondernemen zijn voor veel bedrijven bepalende thema’s voor hun succes. Deze bedrijven hebben te maken met constante veranderingen in hun ketens, een sterke invloed van de wereldeconomie en toenemende concurrentie. In die dynamische wereld zijn we een bron van kennis en ervaring.

Kansen toevoegen

Door onze leden inhoudelijk en juridisch advies te bieden op terreinen als vervoer, im- en export, gevaarlijke stoffen en warehousing nemen we hindernissen weg en voegen we kansen toe. We zetten ons in om zaken te veranderen en de belangen van onze leden te behartigen. De leden genieten voordeel en gemak via onze producten, diensten en unieke netwerk.

Deze unieke mix noemen we 360 graden logistiek en internationaal ondernemen. Dat mogen onze leden van ons verwachten; een brede blik op hun wereld en een verbinding naar alle elementen die succes garanderen.

Voordelen van het lidmaatschap

Eén centrale plek

Als lid van Connekt heb je toegang tot het netwerk. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht.

Duiden van ontwikkelingen

Connekt is in staat om behoeften en trends te identificeren en deze om te zetten in een samenwerking.

Samen staan we sterk

Connekt pakt als neutrale verbinder uitdagingen op, die één lid vaak niet alleen kan agenderen.

Een schat aan informatie

Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.