Totaaloplosser: van advies tot praktijk

Verkeersmanagement vraagt om slimme en innovatieve oplossingen. Alles begint met een effectieve planning. Dit vraagt om een partij die niet alleen adviseert, maar het advies ook uitvoert. Wij hebben de capaciteit en de systemen om u het operationele, dagelijkse management uit handen te nemen. Bij MAPtm werken denkers met oog voor de dagelijkse praktijk.

Strategisch en operationeel

We hebben ervaring met alle verkeersmanagementsystemen. We adviseren overheden en wegbeheerders op strategisch, tactisch en operationeel niveau. We denken daarbij vanuit de situatie buiten op straat. Omdat we de operationele consequenties kennen van de verschillende opties kunt u onze adviezen praktisch en snel toepassen.

Proactief

Na een korte scan inventariseren we uw behoefte en stellen we een projectteam en aanpak voor. Daarbij zetten we de meest hoogwaardige technieken in. Ons doel is proactief te handelen onder alle omstandigheden – ook als deze tussentijds wijzigen.

www.maptm.nl

Voordelen van het lidmaatschap

Eén centrale plek

Als lid van Connekt heb je toegang tot het netwerk. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht.

Duiden van ontwikkelingen

Connekt is in staat om behoeften en trends te identificeren en deze om te zetten in een samenwerking.

Samen staan we sterk

Connekt pakt als neutrale verbinder uitdagingen op, die één lid vaak niet alleen kan agenderen.

Een schat aan informatie

Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.