Wij ontwikkelen slimme elektrische auto’s voor een betere, positieve en duurzamere toekomst.

NIO is opgericht op 25 november 2014 en is een mondiaal opererend bedrijf dat slimme en krachtige elektrische auto’s ontwerpt, ontwikkelt en bouwt. Onze missie is ‘To Shape a Joyful Lifestyle’ voor onze users doormiddel van doordacht design, geweldige services en geavanceerde technologie.

‘Blue Sky Coming’ beschrijft onze leidende filosofie voor een mooiere, positieve en duurzamere toekomst. Dit uitgangspunt drijft ons iedere dag, wereldwijd. Dit zie je ook in ons logo waarin de volgende waarden worden weergegeven: Sky > Vision : Earth > Action.

Onze eerste auto was de EP9 welke in 2016 werd uitgebracht en één van de snelste elektrische auto’s ter wereld is. In juni 2018 kwam ons eerste volumemodel op de markt en nu, bijna vijf jaar later, is reeds onze 300.000e auto gebouwd. Sinds eind 2022 zijn we actief in zes landen en dit zal de komende jaren verder uitbreiden.

Slimme, elektrische, autonome voertuigen zijn de toekomst. Wij innoveren voortdurend en leiden de weg met nieuwe technologie. Ons sterke design-DNA leidt ons tot het creëren van een waar genot voor alle zintuigen, in balans met een duidelijk doel. Ons doel is om service naar een geheel nieuw niveau te tillen en ervoor te zorgen dat je altijd de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Voordelen van het lidmaatschap

Eén centrale plek

Als lid van Connekt heb je toegang tot het netwerk. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht.

Duiden van ontwikkelingen

Connekt is in staat om behoeften en trends te identificeren en deze om te zetten in een samenwerking.

Samen staan we sterk

Connekt pakt als neutrale verbinder uitdagingen op, die één lid vaak niet alleen kan agenderen.

Een schat aan informatie

Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.