Tijdens de tweede HyperMeet bij Connekt, kregen de alle deelnemende teams de kans om vragen te stellen aan verschillende experts. De teams zijn druk bezig met het ontwikkelen van hun idee/concept dat zij op 2 september tijdens de Grand Finale van de Dutch Hyperloop Finale aan de jury zullen pitchen.

De teams rouleerden met verschillende vragen tussen de 4 experts. Bij Mars Geuze van het Delft Hyperloop team en tevens jurylid tijdens de hypermeet2.2.htmlGrand finale, konden de teams meer te weten komen over de technische mogelijkheden van hyperloop. hypermeet2Bij Machteld Leijnse, secretaris topteam logistiek, konden de teams informatie inwinnen over o.a. specifieke
goederenstromen en daarmee interessante routes voor de hyperloop. Naast de mogelijkheden om goederen te vervoeren via hyperloop zijn er ook teams bezig om te kijken hoe de hyperloop kan worden ingezet voor personenvervoer. hypermeet2.1.htmlNiels Herber van NS vertelde over de toekomstvisie OV en hoe hierin ook is gekeken naar de mogelijkheden van hyperloop. Casper Stubbé, van Dutch, kon de deelnemende teams helpen met het concluderen van de duurzaamheidsvoordelen van hyperloop. We zien alle ideeën en concepten terug in een pitch op 2 september tijdens de Grand Finale van de Dutch Hyperloop Challenge (http://connekt.nl/events/grand-finale-dutch-hyperloop-challenge/).