Herbert Celen (Senior Vice President / Chief Sales Officer Application Services, Capgemini), Arthur van der Poll (Co-Founder and CEO, Phocabby), Walther Ploos van Amstel (Lector City Logistics, Hogeschool van Amsterdam).

We kennen inmiddels allemaal UBER in de mobiliteit en Amazon in de logistiek. What’s next? Wat zijn de komende disruptive technologies die onze sectoren gaan raken? Bovenstaande personen nemen je mee in hun wereld en delen wat zij verwachten van de toekomst.

CONNEKT AFFILIATION FINALE
Om 19:00uur start de finale van het Connekt Affiliation programma. Tijdens dit onderdeel pitchen start-ups in mobiliteit en logistiek hun concept aan het netwerk. Onder leiding van juryvoorzitter Peter Hartman worden ze beoordeeld en krijgen ze direct te horen of ze een coachingsmembership voor twee jaar kunnen winnen. De eerste twee finalisten zijn Roudle en Synple. Meer finalisten volgen binnenkort. Ben of ken jij een start-up in mobiliteit en logistiek? Schrijf je dan via de website: backtothefuture.connekt.nl
FAST FORWARD DEBAT…
Kan de huidige generatie de mobiliteit van de toekomst realiseren? Hierover gaan verschillende generaties met elkaar in gesprek. Panelleden vanuit RDW, het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en Buck Consultants beantwoorden vragen van de mobiliteitsgebruiker van de toekomst. Vervolgens krijgen ze terugkoppeling van de kinderjury: zijn de antwoorden begrijpelijk en aansprekend genoeg?
CHALLENGING LOGISTICS
De logistieke uitdagingen van toen, van nu en van de toekomst worden gepresenteerd door experts uit het Lean and Green netwerk. Walther Ploos van Amstel neemt je mee terug in de tijd, Michiel Haarman van de Topsector Logistiek deelt de huidige uitdagingen rondom data delen en is de brug naar de toekomst. Daar staat Corné Geerts, CEO van groot logistiek dienstverlener Seacon Logistics om de uitdagingen van de nabije toekomst te delen.
SNACK TO THE FUTURE
Het festival start om 12:00uur. Je kunt dan terecht bij de Soepbus voor verse soep en broodjes. Daarnaast zijn er voldoende snacks zoals de traditionele poffertjeskraam en verse frites. Vanaf 16:30uur opent de borrelkraam en de Bavaria Biertap. Voor de start van het avondprogramma zijn er heerlijke gerechten door de tijd heen. Ga terug in de tijd met de traditionele borrelhapjes maar neem ook een voorproefje van hoe de toekomst gaat smaken.

MORE TO COME…
Meer experts, organisaties, innovators en start-ups worden binnenkort aangekondigd. Daarnaast volgen ook nog meer festivalonderdelen en thema’s.

NOG GEEN TICKET? RESERVEER SNEL
Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar voor #ConnektBTTFF. Reserveer daarom snel. Registratie is gratis voor leden van Connekt en/of Lean and Green. Niet-leden worden verzocht contact op te nemen met Connekt.

 

>>>> Bezoek de Festival website!