Vacature Junior community- & projectmanager mobiliteit en digitalisering

Heb jij een natuurlijke eigenschap voor het samenbrengen van mensen en organisaties om zo maatschappelijke problemen op te lossen? Wil jij je doorontwikkelen in het managen van programma’s en projecten in een complexe en dynamische omgeving? Krijg jij energie van relaties onderhouden, nieuwe mensen ontmoeten en het delen van de Connektvisie op mobiliteit en digitalisering? Kom dan werken bij Connekt!

Wie zijn wij?

Schat aan informatie
Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld in strategiesessies, Connekt-committees en 1-op-1-gesprekken met leden. Door deze continue uitwisseling van intelligence ontstaan nieuwe kansen en mogelijkheden. Deze kansen en mogelijkheden toetst Connekt met het netwerk, in de vorm van gesprekken en events. Zo ontstaat een enorme schat aan aanvullende kennis en contacten voor het netwerk.

Samen sta je sterk
Connekt pakt uitdagingen op, die één lid vaak niet alleen kan oppakken. Bovendien zorgt de neutrale positie van Connekt ervoor dat zaken ook in een pre-concurrentiële fase verkend kunnen worden, zonder dat direct sprake is van een opdrachtgever-opdrachtnemerrelatie. Eerst samen de kansen verkennen voor het ontwikkelen van nieuwe markten.

Duiden van nieuwe ontwikkelingen
Connekt is in staat om behoeften en trends te identificeren en deze om te zetten in een beweging, omdat leden kansen zien in die richting. Leden kunnen hierdoor groeien en bloeien, waarbij samenwerking en kennis delen voorop staat.

Connekt en digitalisering

Connekt en digitalisering zijn nauw met elkaar verbonden. Nieuwe technologische ontwikkelingen, verregaande digitalisering en daardoor ketenintegratie heeft grote invloed op alle spelers in en rond mobiliteit en logistiek. Dit houdt de leden van Connekt bezig. Vanuit ons bureau helpen we de leden met het verkennen van de mogelijkheden en kansen, met het vormen van standpunten en die uitdragen, en het actief beïnvloeden van de ontwikkelingen. Soms in eigen projecten, soms in projecten die leden en overheden bij Connekt neerleggen.

De uitdaging

Als Junior community- & projectmanager mobiliteit en digitalisering draag jij bij aan onze missie om mobiliteit in Nederland slimmer, duurzamer en socialer te maken. Je werkt daarbij nauw samen met de verschillende collega’s binnen Connekt en partijen uit ons netwerk in diverse activiteiten en projecten.

Jouw rol wordt:

 • Partijen, mensen en ideeën aan elkaar verbinden.
 • Online, offline en hybride events/activiteiten te organiseren om het netwerk te versterken en te inspireren;
 • Een actieve bijdrage te leveren aan de kennis en communicatie rond mobiliteit en digitalisering, bijvoorbeeld door input voor de website, nieuwsbrieven en socialmediakanalen te leveren.
 • Creatieve vormen bedenken om het netwerk te activeren.
 • Het met het netwerk gezamenlijk verkennen van de mogelijkheden en kansen die de toekomst kan gaan bieden. Rondom deze kansenvorm je standpunten en ga je deze uitdragen, daarmee ben je actief bezig met het beïnvloeden van de ontwikkelingen die het netwerk raken.
 • Relevante onderwerpen bespreekbaar durven maken om samen oplossingen te ontwikkelen en realiseren.
 • Gevoel krijgen bij veranderende markverhoudingen en veranderende businessmodellen in de mobiliteitssectoren deze bespreekbaar maken waar nodig.
Jouw profiel

Je bent positief, vindingrijk en soms een tikkeltje eigenwijs. Je hebt voldoende affiniteit met IT/digitalisering om nieuwe materie hieromtrent je eigen te maken en mee te praten met stakeholders. Je hebt een goede politieke antenne of wilt deze (door)ontwikkelen. Je bent in staat resultaat te boeken in een complexe omgeving. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en je vindt het leuk om zaken voor elkaar te krijgen.

Je herkent je verder in het volgende:

 • Je kunt zelfstandig werken maar ook goed samenwerken in teamverbanden draagt effectief bij aan gezamenlijke doelstellingen van Connekt;
 • Je hebt uitstekende communicatievaardigheden, zowel verbaal als non-verbaal, en je vindt het geen probleem om te presenteren voor groepen;
 • Je hebt enige(studie)ervaring met het zelfstandig managen van (complexe) projecten;
 • Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond;
 • Je hebt 0–3 jaar(relevante) werkervaring;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt omgevingssensitiviteit, een overheersende nieuwsgierigheid en bent een uitstekende samenwerker.
Solliciteren

Mail jouw c.v. en motivatiebrief voor 8 november naar joost.vandeursen@connekt.nl