1  Kan je in de vorm van een elevator pitch uitleggen wat helloGo doet?

Soms heb je opeens een brainwave. Zo vroegen we ons af waarom we ons nog net zo verplaatsen als onze (groot)ouders in 1950. Het was óf de auto óf het ov. Meer smaken waren er niet. Maar vandaag hebben we huurauto’s, deelfietsen, elektrische taxi’s en ga zo maar door. Daarnaast kun je met de nieuwste technologie al het verkeer in kaart brengen. Dus hebben wij alle manieren van vervoer en reiskeuzes aan elkaar geknoopt in 1 handige app:  de alles-in-1 reisapp waarin je je reis plant, boekt en ook betaald. Geen gedoe dus meer om je reis te regelen en alles is zo geregeld. Makkelijk toch?

2  Op welke dienst/welk project is helloGo het meest trots als het gaat om smart, sustainable en social mobility?

We gaan nog van start maar zijn nu al erg trots op het feit dat we met onze partners straks een app introduceren die samenwerking vraagt van diverse modaliteiten. De toekomst in onze ogen. Hoe meer  synergie, hoe meer de reiziger ontlast wordt. Daar zijn we voor.

3  Op welke thema’s komen de andere Connektleden jullie tegen?

Smart Mobility en ITS, Automated & Connected Driving, Mobility as a service, Lean & Green

4  Wat voegen jullie toe aan dit thema en/of het Connektnetwerk? En wat kan Connekt voor helloGo betekenen?

helloGo is een app die volledig gericht is op het samenbrengen van modaliteiten om de reiziger het zo makkelijk mogelijk te maken. Je klant, gebruiker of medewerker is een van deze reizigers en hoe fijn is het dat je met helloGo een tool biedt om zo simpel mogelijk je reis van A naar B te plannen met alle tips en tricks die je daarvoor wenst.

Voor helloGo zou het fijn zijn als we binnen het netwerk van Connekt bekend raken en dat ze de voordelen van de app voelen en promoten in hun organisatie/kringen. Is daar een extra motivatie voor nodig vanuit een van ons, dan rijden we graag die kant op!

5  Wat is volgens helloGo op dit moment de meest kansrijke disruptieve innovatie?

Autonoom rijdende voertuigen kunnen noemen.