Wil jij samenwerken aan een betere wereld?

Ben jij nieuwsgierig en wil je je talenten ontwikkelen?

Ben jij bevlogen en geloof je in de kracht van verbinding?

Word je enthousiast van complexe uitdagingen en zie je tegengestelde belangen als een kans?

Wil jij de wereld laten weten dat mobiliteit duurzamer moet en kan?

Over ons

Als jij dit bericht leest dan weten wij al dat jij niet zomaar op zoek bent naar een baan van 9 tot 5. Jij wilt de wereld verbeteren. Jij bent geïnteresseerd in technologie en innovatie. Jij weet dat we door samenwerken onze klimaatdoelstellingen kunnen halen.

Onze missie is om de wereld bereikbaar te houden voor iedereen. Wat betekent dat? Iedereen toegang geven tot betaalbare en duurzame mobiliteit. Wil jij bijdragen aan onze missie? Wacht dan niet langer!

Dit ben jij toch?

Jij bent een echte verbinder! Je weet makkelijk contact te leggen met mensen en goed te schakelen. Jij neemt verantwoordelijkheid en toont lef. Je weet mensen mee te nemen in onze missie. Je hebt goede antennes om signalen op te pikken en hier ook iets mee te doen. Samenwerken is voor jou een must. Je verdiepen in nieuwe ontwikkelingen zoals drones en smart cities vind je gaaf.

Wat ga je doen?

Wij zijn een ledenorganisatie. Jouw doel is niet om steeds meer leden te werven. Nou dat mag wel. Maar het gaat om het creëren van waarde voor onze leden. Op zoek naar coole innovaties en de meestbelovende startups, netwerkevents en studiereizen organiseren en nieuwe ideeën uitdenken en omzetten in projecten. Dit doe je met collega’s en met een netwerk van ruim 500 bedrijven en overheden. En dat doe je door jouw expertise en jouw talent in te zetten. Of dat nu innovatie, communicatie, marketing of projectmanagement is. Wij zoeken meerdere verbinders op verschillende terreinen.

Ben jij benieuwd met wie je gaat samenwerken? Dat zijn in ieder geval Tom en Mieke. Stuur ze een bericht. Vinden ze leuk.

Zie jij de uitdaging zitten? Dit zou zeker helpen:

  • Je woont in de Randstad;
  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je hebt sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

What’s in it for you?

Werken bij Connekt is meer dan een baan. Het is werken aan een betere wereld. In een supergemotiveerd team met een groot netwerk. Je komt in aanraking met de nieuwe innovaties en ziet hoe organisaties en overheden werken. Zowel op nationale als internationale schaal.

Connekt is een leerzame omgeving. We bieden de mogelijkheid om je te ontwikkelen met een opleidingsbudget. Reizen doen we duurzaam met een mobiliteitspas.

Is dit echt iets voor jou?

Vertel ons waarom jij als persoon ons nieuwe teamlid bent. Doe dat via een motivatiebrief uiterlijk vrijdag 10 januari naar joost.vandeursen@connekt.nl. Als je ons enthousiast hebt gemaakt dan nodigen we je uit voor onze Connekt Career Day op woensdag 15 januari. Je maakt dan kennis met een aantal teamleden, we vertellen je wat Connekt doet, je gaat ons al je vragen stellen en natuurlijk willen wij jou leren kennen.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met joost.vandeursen@connekt.nl.

Succes!

Team Connekt