Connekt is hét triple helix netwerk voor Smart Mobility. Wij zijn op zoek naar iemand die in staat is de belangen van publiek en private partijen bij elkaar te brengen om zo gezamenlijk te werken aan oplossingen en ontwikkelingen in het Smart Mobility domein.

Heb jij ervaring in het samenbrengen van mensen en organisaties om zo maatschappelijke problemen op te lossen en ben jij goed in het managen van programma’s en projecten in een complexe en dynamische omgeving? Krijg jij energie van relaties onderhouden, nieuwe mensen ontmoeten en de Connekt visie op Smart Mobility te delen. Kom dan werken bij Connekt!

Functiebeschrijving

Als Community & Project Manager Smart Mobility draag jij bij aan onze missie om mobiliteit in Nederland slimmer, duurzamer en socialer te maken.

Je werkt daarbij nauw samen met de verschillende collega’s binnen Connekt en partijen uit ons netwerk in diverse activiteiten en projecten. Jouw rol wordt:

 • Lead van één van de Connektthema’s (zoals Mobility as a Service of Connected Automated Mobility). Je identificeert nieuwe kansen voor Connekt en het netwerk, je neemt deel aan bijeenkomsten en sessies, je spreekt de leden over het thema, je organiseert bijeenkomsten en zet al deze contacten en kennis om in acties met concrete resultaten.
 • Het managen van Smart Mobility projecten op het gebied van Connected en Automated Mobilityen ITS. Je weet wat de opdrachtgever wil, je weet de betrokkenen in het project gemotiveerd te houden en je zorgt ervoor dat Connekt de opdracht goed kan runnen.
 • Eerste contactpersoon naar vele Connektleden. Je spreekt deze leden regelmatig, je weet wat er speelt en je weet verbanden te leggen.

Je bent aanspreekpunt voor de Connekt leden op het vlak van Smart Mobility en levert voor hen meerwaarde door:

 • Beoogde impact voor Connekt leden en opdrachtgever(s) te realiseren met de Smart Mobility projecten;
 • Events en activiteiten te organiseren om het netwerk te versterken en te inspireren;
 • Een actieve bijdrage te leveren aan de kennis en communicatie rond Smart Mobility, bijvoorbeeld door input voor de website, nieuwsbrieven en social media kanalen te leveren.

Wij vragen

Je bent energiek, vindingrijk en soms een tikkeltje eigenwijs. Je bent bekend met het Smart Mobility netwerk en domein. Je houdt van actie en bent in staat resultaat te boeken in een complexe omgeving. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en gaat graag uitdagingen aan. Je bent een verbinder en je vindt het leuk om zaken voor elkaar te krijgen; hierin ga je ook graag op zoek naar nieuwe manieren.

Je herkent je verder in het volgende:

 • Je kunt zelfstandig werken maar ook goed samenwerken in team en draagt effectief bij aan gezamenlijke doelstellingen van Connekt;
 • Je hebt uitstekende communicatievaardigheden, zowel verbaal als non-verbaal, en je vindt het geen probleem om te presenteren voor groepen;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het zelfstandig managen van (complexe) projecten;
 • Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond;
 • Je hebt minimaal 5 – 10 jaar (relevante) werkervaring;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

 Wat hebben wij jou te bieden

Werken bij Connekt is meer dan een baan! Het is een bijdrage leveren aan slimme, duurzame en sociale mobiliteit en logistiek door samen te werken met mensen, bedrijven, overheden, kennisinstellingen en NGO’s.

In deze fulltime functie (40 uur) word je onderdeel van een dynamische, innovatieve werkomgeving en ontvangt een marktconform salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een omgeving om je verder in te ontwikkelen.

Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Lia Hsu – 0653968209.

Solliciteer direct

Herken jij jezelf in de rol van Community & Project Manager Smart Mobility? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Lia Hsu 

De reactietermijn loopt tot 7 oktober 2019.