De World Port Hackathon zit er op. Het was een groot succes. 100 hackers hebben hun tanden gezet in de uitdagingen van de Rotterdamse haven. Er was grote belangstelling vanuit havencommunity, veel bezoekers waren de hackathon bij de kick-off, de expo en de finale. En ook gedurende het event werden de nodige bezoekers met expertise ontvangen.

Vrijdag en zaterdag waren er ruim 30 challengers en experts aanwezig om met de hackers mee te denken; er was veel data en technologie. De energie om de haven van de toekomst te bouwen was alom aanwezig.

De jury heeft tijdens de expo van de 21 teams 7 finalisten gekozen. Met een spetterende pitch hebben de teams tijdens de grote finale de jury proberen te overtuigen dat hun idee het winnende idee was.

Deze video geeft een mooie impressie van de energie en de winnaars van de 4e editie van de World Port Hackathon. Op het Youtube kanaal van de World Port Hackathon zijn de interviews met de challengers, experts en winnaars te zien. Op de website staat een kort beschrijving van de resultaten van de finalisten.

Op maandag 26 september van 16:00-18:00 uur wordt bij het Havenbedrijf een aantal deelnemers met hun pitches nogmaals op het podium gezet. Ook zal een doorkijkje worden gegeven naar de 5e editie van de World Port Hackathon. Registreer hier.