Veel innovaties in mobiliteit en logistiek vinden plaats buiten het Connektnetwerk. Met het Affiliationprogramma wil Connekt start-ups uitnodigen om hun innovatieve concept met het netwerk te delen.

In een competitie krijgen start-ups de kans om hun concept te pitchen aan het Connektnetwerk. Als het netwerk overtuigd is van het concept dan biedt Connekt de start-up een tweejarig Connekt coachingsmembership aan. Daarmee krijgen start-ups de gelegenheid om hun concepten verder te brengen en wordt tegelijkertijd het Connektnetwerk versterkt. In 2014 is het programma gestart en hebben vijf start-ups een coachingsmembership gewonnen.

Dit jaar krijgt het programma een vervolg. Vanaf volgende maand presenteren we minstens één nieuwe start-up aan het netwerk op onze website. We werken gezamenlijk naar een spannende finaledag op 21 oktober 2015 tijdens het Back to the Future Festival. Voor een publiek-private jury die wordt voorgezeten door Connekt Bestuursvoorzitter Peter Hartman, krijgen de start-ups 5 minuten om hun concept/idee te pitchen. De jury kiest de overall winnaar van 2015. Daarnaast is het aan het Connektnetwerk om te bepalen wie er met een coachingsmembership naar huis gaan.

Ben of ken jij een start-up gericht op slimme, duurzame en sociale mobiliteit/logistiek. Voor meer informatie over deelname of samenwerking, neem contact op met Lia Hsu.