Op woensdag 23 november heeft het jaarlijkse Connekt Affiliation Event plaatsgevonden. Dit keer was het iets anders, want wij hebben dit voor het eerst in samenwerking met Mobility Lab georganiseerd. Tijdens dit evenement zijn deelnemende leden van het Connekt netwerk in contact komen met meerdere kansrijke startups.

De middag werd geopend met een welkom door Peter de Wever (Mt-lid van Connekt), waarna Lotte Senior (Startup Manager) een introductie van de startups van Mobility Lab gaf en Tom van Dam samen met Sybe Andringa (projectmanagers van Connekt) een uitleg gaven over het Affiliation programma en de inspiratie van de samenwerking met Mobility Lab.

Startups

Dit jaar deden de volgende startups mee: Scenwise BVAppacarGreen CaravanLast Mile eMobilitySolution AirSensor MaritimeStudent MobilityReal-Time Road Inspection en My Move. Zij hielden ieder een korte pitch van 2 minuten waarin zij hun idee en hulpvraag presenteerden. Na deze pitches ging de marktplaats open en kon men in vier verschillende rondes van elk 10 minuten nader kennismaken met de startups. De sessie werd plenair afgerond met de vraag aan de Connekt-leden welke startups zij willen coachen vanuit hun expertise en welke startups een tweejarig lidmaatschap van Connekt krijgen aangeboden. Na afloop was er ruimte om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

De volgende drie vouchers ter waarde van een coachingstraject met een Connekt-lid en het tweejarig Connekt lidmaatschap zijn toegekend aan:

1. Real-Time Road Inspection; Jan Kroon heeft een voucher aangeboden gekregen van Vialis, Willem Hartman;
2. Sensor Maritime; Anouk van de Pol heeft een voucher aangeboden gekregen van OC Mobility, Rien van der Knaap;
3. Green Caravan; Ferry Tap heeft een voucher aangeboden gekregen van Connekt, Machteld Leijnse.

Connekt feliciteert de nieuwe Affiliates van harte en we kijken alweer uit naar de editie van 2023!