Datum 4 oktober 2021
Einddatum 5 oktober 2021

Ontdekken, inspireren en verwonderen, dit zijn de ingrediƫnten van een Connekt Overnight Sessie. Samen gaan we op een ontdekkingstocht naar nieuwe inzichten, mogelijke samenwerkingen en antwoorden op gezamenlijk uitdagingen. We nemen een kijkje bij een organisatie, laten ons inspireren door verschillende sprekers en laten dit omlijsten door een gezellig samenkomen.

Tijdens de eerste Connekt Overnight Sessie van 4 en 5 oktober staat het thema laden voor logistiek in de stad centraal. Het programma start halverwege de middag met een bedrijfsbezoek. We brengen een bezoek aan PostNL die haar ambities en uitdagingen in en rondom de stad toelicht en zelfs zichtbaar maakt. Hierna volgt een inhoudelijke verdiepingssessie met een gastspreker. Daarna is het tijd voor een walking dinner, met aansluitend een informele netwerkborrel als nazit. Na een overnachting wordt de Connek Overnight Sessie afgesloten met een gezamenlijke wrap-up tijdens het ontbijt.

Vragen die tijdens het gehele programma t aan bod komen zijn:

  • Wat is nodig om de aan de landelijke ambities te voldoen, hoe kunnen we de stadslogistiek verduurzamen?
  • Waar loopt een logistiek bedrijf tegenaan en welke oplossingsrichtingen bestaan er mogelijk al? Wat zijn openstaande vragen en dilemma’s rondom het opwekken, lokaal opslaan en teruggeven aan het energienetwerk?
  • Hoe ziet een gewenste samenwerking tussen markt en overheid eruit bij het laden voor logistiek in de stad?

Om tot een goed gesprek te komen, wordt deze unieke ervaring georganiseerd voor maximaal 15 Connektleden per keer.

Connekt Overnight Sessie

Datum: 4 en 5 oktober, inclusief overnachting
Tijd: 14.00 – 9.30 uur
Locatie: omgeving Amsterdam
Exclusief voor Connektleden: ja
Kosten: 125 euro (incl. hotelovernachting, diner, ontbijt en overige organisatiekosten).
Het genoemde tarief is een vast bedrag voor het totaalpakket van de Connekt Overnight Sessie, er kunnen geen individuele aanpassingen in worden gedaan.