Ontmoet Connekt op Intertraffic Amsterdam

Datum 29 maart 2022
Einddatum 1 april 2022
Locatie RAI Amsterdam

Van 29 maart tot en met 1 april 2022 vindt weer de Intertraffic Amsterdam plaats. Vanwege COVID-19 kon de beurs in 2020 geen doorgang vinden en ook op de uitgestelde datum in 2021 gooide de pandemie roet in het eten. Connekt is net als bij eerdere edities hier aanwezig. We hebben er ontzettend veel zin in om iedereen weer fysiek te ontmoeten op de Intertraffic.

Intertraffic is de grootste internationale vakbeurs voor de mobiliteitsindustrie, waar ruim 30.000 experts uit de sector elkaar ontmoeten. Op de beursvloer staan meer dan 850 bedrijven en organisaties vanuit de hele wereld. De branche is aan grote veranderingen onderhevig en de ontwikkelingen gaan snel. Tijdens de Intertraffic worden de nieuwste oplossingen en trends getoond en besproken.

Connekt Pavilion

Met het Connekt Pavilion staan we in de Smart Mobility Hall. Samen met Connektleden geven we invulling aan dit Connekt netwerkplein. De leden die je op het Pavilion kunt ontmoeten zijn: Vialis, Technolution, Goudappel, NDW, Rijkswaterstaat, RDW, Nationaal Toegangspunt Mobiliteitsdata. Ook de Smart Mobility Embassy is op de stand aanwezig.
Je vindt ons in hal 2, stand 210

Smart Mobility Embassy

Gedurende het congres ontvangt de Smart Mobility Embassy op het netwerkplein verschillende delegaties uit het buitenland. Een mooie kans om onze mogelijkheden en oplossingen op het gebied van mobiliteit te presenteren aan specifieke groepen die op zoek zijn naar expertise uit Nederland.

Intertraffic Summit

Naast het Connekt Pavilion leveren we een inhoudelijke bijdrage aan het Intertraffic Summit op dinsdag 29 maart. Een aantal leden van de Smart Mobility Embassy spreekt over “The societal impact of smart mobility in Dutch cities”. Ze geven tijdens deze presentatie antwoord op de centrale vraag “Do smart mobility solutions contribute to a smart society?”.
Theater 3, 12.30 – 13.15 uur

In het theater presenteert Connekt samen met verschillende ITS Nationals een interactieve sessie met het thema “C-ITS: SAFE – SUSTAINABLE – MANAGED”.
Theater 3, 13.30 – 14.15 uur

Meld je aan voor de Intertraffic: https://www.intertraffic.com/amsterdam/registration

Volg alle publicaties rondom onze aanwezigheid op de Intertraffic via ons LinkedIn Event.