Het evenement Intertraffic van RAI Amsterdam is dé grootste en meest toonaangevende internationale mobiliteitsvakbeurs op het gebied van infrastructuur, verkeersmanagement, veiligheid, parkeren en mobiliteit.

Toonaangevende internationale vakbeurs

Vanaf de eerste editie in 1972 heeft Intertraffic Amsterdam zich ontwikkeld tot het podium waar professionals vanuit de hele wereld elkaar ontmoeten. Het bijwonen van dit tweejaarlijkse evenement is een must om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op verkeerstechnologisch gebied. Intertraffic biedt tevens een uitgebreid seminar-, theater- en demonstratieprogramma.

Intertraffic portfolio

Intertraffic Amsterdam is een invloedrijk mobiliteitsplatform. In navolging van het succes van de Amsterdamse moederbeurs worden er regionale Intertraffic edities georganiseerd in Turkije, China, Indonesië en Mexico.

Intertraffic World vaktijdschrift

Intertraffic is co-uitgever van Intertraffic World, een technisch hoogwaardig showcase magazine. Het magazine wordt jaarlijks in november gepubliceerd.

Voordelen van het lidmaatschap

Eén centrale plek

Als lid van Connekt heb je toegang tot het netwerk. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht.

Duiden van ontwikkelingen

Connekt is in staat om behoeften en trends te identificeren en deze om te zetten in een samenwerking.

Samen staan we sterk

Connekt pakt als neutrale verbinder uitdagingen op, die één lid vaak niet alleen kan agenderen.

Een schat aan informatie

Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.