YNOT, het Young Professional Netwerk van Connekt, organiseert samen met Capgemini op vrijdagmiddag 9 juni a.s. een inspiratiemiddag. Het thema van deze middag is ‘de rol van Young Professionals om de adoptie van enabling technologies binnen de mobiliteit te versnellen’. Zien we jou daar?

Datum 9 juni 2023
Tijd 14:00 uur
Locatie Capgemini - Reykjavikplein 1 - Utrecht
Voor wie Young Professionals Connekt-leden

Ontwikkelingen in de mobiliteit- en transportsector gaan razendsnel. Zelfrijdende auto’s, data ecosystemen, kunstmatige intelligentie, drone delivery, deelmobiliteit: technologische innovaties zijn overal. Hoewel ze voor enorme sprongen in efficiëntie en verduurzaming kunnen zorgen, ontwrichten ze tegelijkertijd de status-quo. Wat zorgt voor succesvolle adoptie van nieuwe technologie? Wie wint bij die adoptie en wie niet? En wat is de rol van de huidige young-professionals, het aanstormend talent, in deze ontwikkeling?
 
Wil je hierover meedenken?
Graag nodigen we je als Young Professional uit voor ons aankomende evenement op 9 juni a.s. tussen 14.00 en 16.45 uur, georganiseerd door Connekt en Capgemini. Het evenement zal plaatsvinden bij Capgemini in Utrecht (Reykjavikplein 1).  We hanteren de stijlregel dat een Young Professional <35 jaar oud is (of zich zo voelt) en maximaal 3 jaar ervaring in de sector heeft.
 
Het programma van de dag is gericht op het verkennen van de nieuwste technologieën en hun rol bij het versnellen van mobiliteit. Ook bespreken we de barrières die moeten worden overwonnen om deze technologieën op grote schaal te kunnen implementeren. We sluiten af met een borrel, dus genoeg mogelijkheid om elkaar te leren kennen en om gezamenlijk vanuit verschillende perspectieven naar deze uitdagingen te kijken!
 
Programma: 
14.00 – 14.15 uur: Inloop & ontvangst bij Capgemini in Utrecht
14.15 – 14.30 uur: Introductie door Connekt en Capgemini
14.30 – 14.45 uur: Keynote over mobiliteit en enabling technologies
14.45 – 15.15 uur: Rondleiding bij Capgemini’s Applied Innovation Exchange
15.15 – 15.30 uur: Pauze
15.30 – 16.30 uur: Interactief programma: in groepjes werken aan een case
16.30 – 16.45 uur: Gezamenlijke afsluiting
16.45 uur:  Borrel
 
Helaas is aanmelden niet meer mogelijk. Wil je meer informatie over het YNOT-programma? Neem dan contact op met Sybe Andringa.